Domov » Novice » Uganka: Če ugotoviš, kdo je oče, si genij!

Uganka: Če ugotoviš, kdo je oče, si genij!

Ali nas boste danes presenetili s svojimi vizualnimi sposobnostmi in našli pravi odgovor na ta test?

Ta uganka bo do skrajnosti preizkusila vašo logiko. Le pravi genialci bodo lahko dokazali svojo odlično zmogljivost v manj kot 7 sekundah. Preverite, ali ste eden od njih, tako da poskusite igrati igro. Pripravite se, gremo!

Kako deluje vizualna uganka?

Osredotočite se, poglejte sliko in aktivirajte način preiskovalca. Načeloma morate v manj kot 7 sekundah odkriti, kdo je otrokov oče. To ni lahko!

©Lava.si

Predvsem analizirajte vsako podrobnost slike, saj lahko en sam klik spremeni vašo percepcijo. Ne obupajte zlahka, če ste prekoračili dodeljeni čas. Podali vam bomo nekaj nasvetov, kako dokončati vizualni izziv.

Kaj je vizualni izziv?

Preden vam podamo nekaj idej, kako ugotoviti, kdo je oče, vedite, zakaj je takšen preizkus potreben. Osebnostni testi in vizualni izzivi so namreč v zadnjem času na spletu postali viralni. Vendar je ta vrsta uganke najbolj iskana na družabnih omrežjih. Zakaj? Ker jo je uspelo rešiti le majhnemu deležu ljudi, ki so jo rešili. Predstavljajte si, da pri tej uganki 95 % sodelujočih ni uspelo. Ne bodite eden izmed njih in upoštevajte ta namig.

Majhen namig, da ugotovite, kdo je oče

Ta test je na družbenih omrežjih, zlasti na Facebooku in Instagramu, resnično sprožil polemiko. A kar je gotovo in nesporno, je to, da bo malček podedoval kanček podobnosti po enem od svojih staršev. Bodite pozorni na to podrobnost.
Na voljo imate torej še 7 sekund, da ugotovite, kdo je v resnici dečkov oče. Svoj odgovor preverite v naslednjem odstavku.

Rezultat vizualne uganke

Dečkov oče je starec v rdečih hlačah. Opazite, da imata oba enake oči (oblika in barva) in enako znamenje na obrazu. To znamenje je ob desnem očesu dečka in očeta. Ljudje z orlovskimi očmi bodo vedno lahko v 7 sekundah ugotovili, kdo je oče.

©Lava.si

Delite svoje dosežke

Če vam je bil ta preizkus všeč, ga delite v družabnih omrežjih in ga predlagajte svojim prijateljem. Preizkusite lahko tudi druge vizualne vaje in preverite svojo hitrost na internetu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.