Domov » Novice » Uganka: na voljo imate 30 sekund, da najdete manjkajoči del sestavljanke.

Uganka: na voljo imate 30 sekund, da najdete manjkajoči del sestavljanke.

Ta sestavljanka je idealna za spodbujanje kognitivnih sposobnosti, hkrati pa vam pomaga v boju proti tesnobi in stresu.

Današnji izziv vam lahko pomaga, če se težko osredotočite. Posebej je bila zasnovana s pravo stopnjo težavnosti, da izboljša vaš spomin in intelektualne sposobnosti. To je igra, ki jo je treba rešiti v manj kot 30 sekundah. Ta sestavljanka je odličen način za krajšanje časa, hkrati pa spodbuja vaše sposobnosti. Ne zahteva matematičnih spretnosti, zahteva pa vaše sposobnosti opazovanja. Ta test lahko rešite skupaj z družino, prijatelji ali sodelavci in preverite, kdo ga bo rešil prvi.

Uvod v sestavljanko

Ta uganka vas prisili, da se problema lotite z različnih zornih kotov, da bi našli rešitev. Zaradi tega večplastnega pristopa vam lahko pomaga na številnih področjih življenja. S tem, ko svoj um prisilite v drugačno vadbo, ohranjate možgane v dobri kondiciji in zdravju.

Današnja uganka vam predstavlja sestavljanko, ki ji za dokončanje manjka en delček. Vaš cilj je v manj kot 30 sekundah najti manjkajoči del. Za dokončanje slike lahko izbirate med 8 spodnjimi deli sestavljanke.

© Lava

Majhen namig: preden se odločite, si pozorno oglejte sliko igre. Prikaže vam sliko pirata na otoku z ladjo na morju. Na otoku je veliko podrobnosti, kot so kokosove palme, kaktus, želva, papir itd.

V iskanje odgovora vložite vso svojo zbranost, da bi nalogo končali v določenem času. Če želite rešiti to uganko, morate biti pozorni na podrobnosti in si natančno ogledati vsak element.

Odgovor na uganko

Ali vam je uspelo najti manjkajoči del slike v manj kot 30 sekundah? Čestitamo! Imate oster um in nadpovprečne intelektualne sposobnosti.

Če tega niste storili, lahko v tej igri poiščete pravi odgovor na sliki. Ne bodite nejevoljni, vedno lahko poskusite rešiti druge lažje kvize, da se vadite. Takšen izziv je še vedno odličen način za spodbujanje uma in zabavo. Tukaj je rešitev v slikah:

© Lava

Ne oklevajte in poskusite tudi druge uganke, da izboljšate svoje sposobnosti reševanja problemov in ustvarjanja. Ne pozabite, da so na našem spletnem mestu na voljo različni testi: IQ test, vizualni test, logični test itd. To je najboljši način za krepitev spomina in intelektualnih sposobnosti.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.