Domov » Astrologija » Usoda teh treh znamenj se ujema: njihove sanje se bodo uresničile!

Usoda teh treh znamenj se ujema: njihove sanje se bodo uresničile!

Pomlad 2023 bo sezona gibanja in sprememb. Plutonzvezda preobrazbe, se je preselil v znamenje Vodnarodpira vrata novemu ciklu, ki se obeta pomembne spremembe.

Ta položaj planetov pomeni, da bodo nekatera znamenja zodiaka imela srečo, da se jim bodo uresničile sanje. Na njihovi poti se bodo pojavile nove in vznemirljive priložnosti, ki jim bodo ponudile nove možnosti za prihodnost.

Ta planetarni vpliv bo za nekatera znamenja pomenil tudi odpor in pretrese. Pojavijo se lahko nepričakovane zdravstvene težave, zato bodo morali najti moč in pogum, da bodo premagali ovire, ki se jim bodo postavile na pot.

Pomembno je, da prepoznamo moč tega obdobja in razumemo, kako se prilagoditi tem spremembam. V tem članku si bomo ogledali, kako bodo ta planetarna gibanja vplivala na različna znamenja zodiaka in njihove prihodnja življenja. Gibanje zvezd razkriva nove informacije o naših usodah in o tem, kako lahko napredujemo.

Pluton v Vodnarju to pomlad je še posebej zanimiv primer.. Znano je, da Plutonovo gibanje prinaša preobrazbo in preporodPluton je močna zvezda, vendar njegovi učinki ne bodo enaki za vsa znamenja. Čeprav je Pluton močna zvezda, njegovi učinki ne bodo enaki za vsa znamenja. Pomembno je, da preučite svoj rojstno karto da ugotovite, ali boste imeli koristi od tega vpliva in kateri del vašega življenja bo Pluton preoblikoval. V vsakem primeru je pomlad poseben čas, da izkoristite Plutona v Vodnarju in izkoristite priložnosti, ko se pojavijo.

Bik – 21. april do 21. maj

Pomlad je idealna sezona za Bika.Vplivi planetov jim pomagajo uresničiti njihove sanje. Ob prisotnosti Venere, boginje ljubezni in lepote, so Biki polni strasti in želja. Sonce prinaša moč in pozitivno energijo, ki jim omogoča, da z navdušenjem dosežejo svoje cilje. Ob podpori Marsa imajo dovolj motivacije, da uresničijo svoje ambicije. Bik se lahko počuti močnejši in samozavestnejši kot kdaj koli prej v tej sezoni in da se jim bodo uresničile sanje.

Lev – od 22. julija do 22. avgusta

Pomlad je za Leva zelo ugodna sezona.To je čas ustvarjalnih in umetniških priložnosti. Na spletni strani SonceSonce, vladajoči planet Leva, prinaša moč in gotovost, ki jim daje občutek moči in varnosti. Prisotnost Merkurja daje temu znamenju živahen in buden duh, ki mu omogoča raziskovanje vseh možnosti. S prisotnostjo Jupitra, Lev lahko pogumno tvega in doseže svoje cilje.

Devica – od 23. avgusta do 22. septembra

Pomlad je za Device zelo pomemben letni čas, saj spodbuja rast in razvoj. Prisotnost Sonca v to znamenje prinaša novo energijo, ki omogoča uspešno doseganje cilja. Prisotnost Venere daje Devicam globok občutek sočutja in človečnosti. Zaradi Merkurja kot vladajočega planeta ima to znamenje koristi od povečane koncentracije in odlične komunikacije. Device lahko izkoristijo pozitivne vibracije pomladi, da dosežejo svoj polni potencial.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.