Domov » Horoskop » Usoda treh znamenj zodiaka, ki jih je izdala njihova usoda

Usoda treh znamenj zodiaka, ki jih je izdala njihova usoda

Februar je zelo zanimiv mesec za astrologijo, saj je v njem veliko gibanja planetov in intenzivnih astroloških vplivov. Luna je v Ovnu, kar pomeni, da bodo nekatera astrološka znamenja imela koristi od njenega vpliva.

Ta položaj Lune pa lahko prinaša več dogodivščin in presenečenj tudi prebivalcem drugih astroloških znamenj. Nekatera znamenja pa bi lahko izdale njihove ambicije ali globoka čustva. Dvojčki, raki, Device in strelci morajo biti pozorni na ta lunin vpliv, saj bi jih lahko spravil v nevarnost.

Februar bo mesec intenzivne strasti, a tudi možnih izdajstev. Bodite na preži in bodite pozorni na planetarna gibanja, ki se bodo zgodila, da vas ne bi presenetili!

Dvojčki – 21. maj – 20. junij

Februar je za Dvojčke intenziven mesec, saj so si planeti v navzkrižju. Mars in Merkur sta v opoziciji, kar lahko povzroči nekaj nestabilnosti.

Dvojčki se lahko počutijo izdane in razočarane s strani prijateljev. Biti bodo morali potrpežljivi in ponižni, da ne bi pretiravali in ohranili mirno kri.

Devica – 23. avgust – 22. september

Februar bo za Device poln priložnosti. Sonce, Mars in Venera so v skladu, kar bo Devicam omogočilo, da se odprejo ljubezni in novim možnostim.

Čeprav se to zdi vznemirljivo, se lahko zgodi, da se bodo počutile izdane ali prevarane s strani ljudi, za katere so mislile, da so njihovi prijatelji.

Škorpijon – 23. oktober – 21. november

Februar bo za Škorpijone težak mesec, saj bo planet Pluton v opoziciji z Merkurjem. To pomeni, da se bodo Škorpijoni morda težko spopadali z izzivi, ki jim bodo prišli na pot.

Da bi premagali te težave, bodo morali biti potrpežljivi in preudarni, sicer se lahko počutijo izdane s strani ljudi, ki jih imajo za prijatelje.

V tem času je Luna v Ovnu. Ta zelo aktiven in impulziven položaj bo pomembno vplival na znamenja zodiaka. Luna v Ovnu je energija, ki prinaša močna čustva in veliko potrebo po svobodi. V naše odnose lahko prinese tudi trenutke izdaje.

Nekatera zodiakalna znamenja bo to obdobje prizadelo bolj kot druga in lahko doživijo čustvene spopade med željami po svobodi ter družbenimi in poklicnimi obveznostmi.

V tem članku bomo podrobno preučili posledice Lune v Ovnu za vsako od treh najbolj prizadetih znamenj. Pogledali bomo, kako se lahko vsako znamenje bolje spopade s težavami, ki so pred njim, in jih obvladuje ter kako čim bolje izkoristiti to energijo, da bi se izognili konfliktom in prepirom.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.