Domov » Novice » V današnjem likovnem tekmovanju poiščite božični lik z dvojnim nosom.

V današnjem likovnem tekmovanju poiščite božični lik z dvojnim nosom.

Čas je, da preverite, kako dobro se lahko osredotočite, kako potrpežljivi ste in kako spretni ste pri reševanju naslednjega vizualnega izziva. Spomnite se zadnjega izziva, v katerem je bilo treba v nekaj sekundah najti majhen bonbon z zeleno ovojnico.

Zdaj bomo pojasnili pravila za opravljanje novega testa:

Vizualni izziv:

V tem novem vizualnem izzivu boste morali najti lik z dodatnim nosom: bo to Božiček, severni jelen ali snežak? Na voljo imate 30 sekund, da si ogledate celotno sliko in poiščete odgovor. Ste pripravljeni?

Uporabite svoje spretnosti v novem vizualnem izzivu (Cool Guru)

Pri tej vrsti sestavljanke je pomembno, da večkrat pregledate sestavo slike, da jo lahko temeljito analizirate in najdete majhne podrobnosti, ki so na prvi pogled skrite.

Po drugi strani pa je ta hobi primeren za vse starosti, zato ga lahko delite s prijatelji in družino, da kar najbolje izkoristite prosti čas in z reševanjem majhnih logičnih problemov ugotovite, ali ste spretni opazovalci.

Odgovorite na vizualni izziv

Odgovor je naslednji: Figura z dodatnim nosom je severni jelen, ki je v zgornjem desnem kotu. Ste ga že kdaj videli? Ta znak je označen z rumenim krogom.
Reševanje vizualnih izzivov

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.