Domov » Astrologija » V teh treh znamenjih zodiaka se bodo težave kopičile!

V teh treh znamenjih zodiaka se bodo težave kopičile!

Marec 2023 je za astrologijo zelo poseben čas. V tem mesecu namreč Saturn, planet odgovornosti in trajanja, vstopi v znamenje Rib. To je zelo vpliven položaj, ki bo vplival na vsa astrološka znamenja.

V nekaterih znamenjih se bodo kopičile težave v tem obdobju zaradi težav, ki jih planet Saturn jih bo prinesel. Pomembno je, da se pripravimo na to obdobje in razumemo napovedi za vsako znamenje, da bomo lahko vsi ga kar najbolje izkoristili.

Zato si oglejmo astrološke napovedi za vsako znamenje in vam svetujemo, kako se najbolje spopasti s težavami, s katerimi vas bo soočil Saturn. To vam bo pomagalo, da boste bolje pripravljeni na to, kar vas čaka.

Marcu, mesecu življenja in akcije, vlada edinstven planetarni vpliv v letošnjem letu Saturn v Ribah. Učinki tega planeta v tem znamenju bodo raznoliki in globoki za vsa znamenja zodiaka. Medtem ko je Saturn običajno povezan s strahom, disciplino in omejitvami, bo v Ribah spodbujal intuicijo in sočutje. Ljudje pod tem vplivom bodo zbrali veliko znanja in razumevanja. Poleg tega se bodo naučili tudi potrpežljivosti ob težavah, ki jim bodo prišle na pot.

Nekatera znamenja bodo imela ta mesec še posebno korist od blagoslova Saturna v Ribah, ki jih bo spodbudil, da se bodo svojim ciljem približali z več samozavesti in gotovosti. Pri drugih znamenjih se lahko žal nakopičijo težave, ki jih bodo silile, da presežejo svoje meje in poiščejo rešitve. Vsekakor je pomembno, da si vsa znamenja vzamejo čas, da prisluhnejo svoji intuiciji in izkoristijo priložnosti, ki se jim bodo ponudile zaradi vpliva Saturna v Ribah.

VIERGE – od 23. avgusta do 22. septembra

Mesec marec bo čas sprememb in dosežkov za Device. Planeti vas bodo usmerjali k priložnostim, ki vas lahko pripeljejo do novih perspektiv. Vendar pazite, da se ta preobrazba ne bo zgodila brez ovir. Drugi astralni vplivi lahko povzročijo napetosti in zamude, kar lahko privede do dodatnih težav in izzivov. Potrpežljivost je bistvenega pomena, saj lahko traja, da se ti zapleti razrešijo. Če bodo Device pripravljene premagati te težave, bodo imele priložnost za koristno izkušnjo.

RAK – od 22. junija do 22. julija

Raki bodo imeli priložnost za raziskovanje svojih strasti in želja marca. Planeti bodo igrali pomembno vlogo pri krepitvi vaše ustvarjalnosti in sposobnosti sprejemanja drznih odločitev. Vendar bodite pozorni na izzive na tej poti. Verjetno se bodo pojavili trenutki, ko bodo Raki na preizkušnji zaradi lastnih čustev. in dvomi vase. Če boste znali verjeti vase in se soočiti s svojimi strahovi, boste lahko našli notranjo moč, ki jo potrebujete za napredek.

VODNAR – od 20. januarja do 18. februarja

Vodnarji bodo imeli priložnost, da raziščejo svoje možnosti marca. Astralni vplivi bodo močni in bodo prinesli občutek svobode in neodvisnosti. Priložnost za drzne odločitve bo zelo prisotna, kar bo Vodnarjem ponudilo edinstveno priložnost, da se približajo svojemu cilju. Vendar je pomembno, da Vodnarji upoštevajo, da bodo to obdobje izzvale zunanje sile. ki lahko ovirajo vaš napredek in vas poskušajo upočasniti. Da bi zagotovili, da boste dosegli svoj cilj, je pomembno, da Vodnarji ohranijo trezno glavo in ostanejo osredotočeni na cilj.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.