Domov » Novice » V tem vizualnem tekmovanju se skriva panda. Ga najdete?

V tem vizualnem tekmovanju se skriva panda. Ga najdete?

V tem vizualnem izzivu vam pokažemo serijo snežakov, ki skrivajo pando. Vaša naloga je, da v 15 sekundah najdete ta prikupni lik. To bomo izvedeli v naslednjem trenutku.

Rešite naslednji vizualni izziv in poiščite pando (Cool Guru)

Za razliko od drugih hobijev so vizualni izzivi zahtevni, zato morate v nekaj sekundah pospešiti svoj um in vid, da bi našli predvidene cilje.

Ker je božič tik pred vrati, bomo z vami delili majhen vizualni izziv, ki bo od vas zahteval maksimalno osredotočenost oči in uma. Če nimate veliko izkušenj z reševanjem tovrstnih ugank, lahko vadite svoje miselne sposobnosti.

Po drugi strani pa lahko ta hobi delite tudi s prijatelji in družino, saj so tovrstni izzivi primerni za vse starosti, zato to izkoristite in prosti čas namenite reševanju majhnih logičnih ugank, ki bodo preizkusile vaše sposobnosti koncentracije.

Reševanje vizualnih izzivov

Če ste prišli do sem, verjetno niste našli pande, če pa je niste, vam čestitamo! Imate naravni talent za reševanje vizualnih izzivov.

Solución del reto visual: Aquí está el oso panda

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.