Domov » Novice » V tem vizualnem tekmovanju so trije obrazi, ljudje in ptice ne štejejo.

V tem vizualnem tekmovanju so trije obrazi, ljudje in ptice ne štejejo.

Testez votre acuité visuelle et votre sens de l’observation avec ce défi visuel !

Vizualni testi so se razširili po družbenih medijih. Vizualne logične igre, uganke ali vizualne uganke resnično pritegnejo pozornost uporabnikov interneta, zlasti odraslih. To ni tako presenetljivo, saj so ti vizualni izzivi zelo zabavni. Poleg tega lahko s temi izzivi preverite svoje intelektualne, senzorične in umske sposobnosti. V naslednjem izzivu vas spodbujamo, da vadite vizualno zaznavanje! Ali vam bo ta izziv uspel?

Vizualni test: “Poišči tri obraze, ki so skriti na fotografiji.”

V tej vizualni igri boste preizkusili svoj vid in možganske sposobnosti. Na tem tekmovanju sta na kocki vaša koncentracija in sposobnost razmišljanja. Dokažite, da ste dober opazovalec in da ste natančni.

Tu reto será encontrar los tres rostros ocultos (Genial Gurú)

Če ste pripravljeni, so tu navodila. Toda ali niso ti trije obrazi edini na sliki? Na sliki so skriti še trije obrazi, vi pa jih morate najti! Pri njihovem iskanju uporabite vizualno zaznavanje in domišljijo, saj lahko na tem natečaju uspejo le ljudje z dobrim občutkom za opazovanje in odprtim umom. Za iskanje treh skritih obrazov imate na voljo 30 sekund. Od vas je odvisno!

Vizualni test.

Po tridesetih sekundah boste izvedeli, ali ste bili pri testu uspešni ali ne. Ali sta obraza para in ptice edina, ki ste ju prepoznali, ali ste našli še tri? Če je tako, primerjajte svoje odgovore s spodnjo rešitvijo. Če ne, poglejte, kje so bili obrazi, ki bi jih morali videti.

Aquí esta la respuesta de este reto visual.

Rešitev: Trije skriti obrazi na tej fotografiji so bili:

  • Na ženski glavi: prva stran so bili lasje in sponke;
  • na mizi: na drugi strani je skleda in njena vsebina;
  • na travniku.

Če ste našli prave odgovore, vam čestitamo! Imate odlično vizualno zaznavanje. Če vam test ni uspel, ne obupajte. Svoje spretnosti lahko izboljšate z redno vadbo z različnimi vizualnimi izzivi.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.