Domov » Novice » Valentinovo: kako nadomestiti rdeče vrtnice za poceni in sezonski šopek?

Valentinovo: kako nadomestiti rdeče vrtnice za poceni in sezonski šopek?

Ker se bliža valentinovo, se izbira cvetja pogosto zdi težka, vendar smo si ogledali nekaj najbolj priljubljenih cvetlic, ki vam bodo pomagale najti popolno sporočilo za vašo ljubljeno osebo.

Vaš partner, žena ali ljubimec je posebna oseba v vašem življenju, zato mu z lepim in romantičnim cvetličnim šopkom za valentinovo sporočite, koliko vam pomeni.

Ali bi morali za valentinovo podariti cvetje?

Po raziskavah bodo Francozi, ki nameravajo praznovati valentinovo, leta 2023 za darila v povprečju namenili 142 evrov, kar je 28 evrov več kot leta 2022 in 40 evrov več kot leta 2021. Tako bodo cvetje in parfumi še vedno obvezna darila za ta dan. Med najboljšimi darili so tudi izlet, nakit in tretma/masaža.

Podarjanje cvetja je klasična romantična gesta, ki vedno izraža lepoto in krhkost ljubezni. Cvetlični šopek je odličen način, da izrazite svoja čustva in počastite svojega ljubimca. Ne glede na raznolikost, barve in število ponujenega cvetja je valentinovo edinstvena priložnost, da svojega partnerja ali ljubljeno osebo presenetite s čudovitim šopkom, polnim simbolnega pomena.

Rože in njihov pomen

Ker je na izbiro toliko lepih šopkov in vrst cvetja, se je težko odločiti, kaj podariti za valentinovo. S čudovitim šopkom rdečih vrtnic za svojo drago ne morete zgrešiti! Če pa želite biti izvirni in izraziti subtilnost svoje ljubezni, vam ponujamo izbor najbolj romantičnega cvetja, ki ga lahko podarite svoji ljubljeni osebi:

    • Vrtnice, simboli ljubezni, so nedvomno najljubše cvetje za valentinovo. Rdeča vrtnica predstavlja romantiko, bela pa čistost in pristnost. Rožnata vrtnica pomeni srečo in veselje, včasih pa tudi površnost in poželenje. Oranžna vrtnica predstavlja željo po ugajanju in spoštovanju.

    • Nageljni so zelnata rastlina za rezanje in so povezani z občutki hvaležnosti in veselja. Če se želite svoji ljubljeni osebi zahvaliti, je šopek nageljnov zelo primeren.
    • Tulipani so prepoznani kot simbol strastne ljubezni in skrbi. Ta cvet bo vašo sorodno dušo spominjal na vaše občudovanje in vzajemno spoštovanje.
    • Pionzije že dolgo veljajo za romantične rože. Simbolizirajo ljubezen, srečo in uspeh.
    • Lilija je plemenita in karizmatična cvetlica, ki daje brezčasen vtis. Lilije so že od nekdaj povezane z modrostjo in kraljevskostjo ter kažejo, da globoko spoštujete svojega partnerja.

Iskanje popolnega cvetja za valentinovo ni lahka naloga. Razmisliti morate o raznolikosti, barvah in številu ponujenega cvetja, da ustvarite čudovit šopek, ki bo odražal vaša čustva. V vsakem primeru bo idealen šopek tisti, ki bo vaši ljubljeni osebi prenesel popolno sporočilo.

Kakšno cvetje boste podarili za to valentinovo?

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.