Domov » Novice » Vizualna iluzija: Ali na tej sliki najdete besedo COPA? 90 % udeležencev tega preizkusa ne opravi!

Vizualna iluzija: Ali na tej sliki najdete besedo COPA? 90 % udeležencev tega preizkusa ne opravi!

Za uspeh boste morali uporabiti svoje sposobnosti opazovanja. Ste prepričani, da želite nadaljevati?

Čas je, da si vzamete nekaj minut odmora. Da bi vam pomagali, predlagamo, da opravite vizualni preizkus. Cilj je omogočiti, da se sprostite in pametno porabite svoj čas. Zato se osredotočite in pripravite na začetek testa.

Kakšna so navodila za ta vizualni preizkus?

Za ta test, potrebovali boste koncentracijo, odličen čut za opazovanje in oster pogled. Dejansko vam bomo pokazali sliko, na kateri bo večkrat napisana beseda CAPA. Slika bo precej nasičena in med vsemi temi besedami boste morali poiskati liho, in sicer besedo “COPA”. Ta vizualni izziv je precej težak in ga lahko rešijo le ljudje z zelo dobrim vidom. Če želite uspeti, boste morali biti zelo natančni in se zanesti na svoje vizualne sposobnosti.

©lava.si

Kakšen je smisel opravljanja testa vida?

Preizkusi in vizualni izzivi, kot je ta, so hkrati zelo zabavni in zelo zabavni. Popolne so za nekajminutno sprostitev čez dan. Vizualni testi so uporabni tudi za ocenjevanje več vidikov vida, kot je ostrina vida, pa tudi za preizkušanje vizualnih sposobnosti. Poleg tega jih lahko uporabite kot vajo za izboljšanje vaše sposobnosti koncentracije in izostritev občutka za opazovanje. Nazadnje je pomembno poudariti, da lahko zahvaljujoč internetu opravite vizualni test kjer koli in kadarkoli v nekaj klikih.

Preizkus je končan. Vam je uspelo premagati?

Za začetek bi radi čestitali ljudem, ki so uspešno opravili izziv in tako prišli do besede COPA. Vsekakor ste zelo natančna oseba. V nadaljevanju se je pomembno zahvaliti vsem udeležencem.

Za vse tiste, ki niste mogli najti lokacije besede, ne skrbite, pomagali vam jo bomo najti. Če želite to narediti, vas vabimo, da si sliko znova ogledate. Res je, da je ta preizkušnja res težka in moraš biti odličen opazovalec, da odkriješ vsiljivca. Vendar pa je z malo potrpljenja in koncentracije mogoče premagati ta izziv. Zato vas prosimo, da se osredotočite na spodnji del slike. Dejansko boste v tretji vrstici od spodaj našli besedo COPA. V pomoč vam je tukaj rešitev na sliki.

©lava.si

Če vam je bil ta test všeč, vas vabimo, da ga delite na svojih družbenih omrežjih, da ga bodo lahko vaši prijatelji preizkusili.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.