Domov » Novice » Vizualna uganka: ali lahko najdete del kocke, ki je bil odstranjen? Na voljo imate 20 sekund.

Vizualna uganka: ali lahko najdete del kocke, ki je bil odstranjen? Na voljo imate 20 sekund.

Preizkusite svoj logični um in poiščite manjkajoči del kocke.

Zakaj ne bi preizkusili tega novega vizualnega izziva, s katerim boste preizkusili svoje intelektualne sposobnosti? To je odličen način, kako na zabaven način delati na svojem umu. To bo spodbudilo vaše sive možgane, hkrati pa vam bo dalo priložnost, da se med opravljanjem nalog razpršite in razbremenite. Vse, kar morate storiti, je dokončati kocko v določenem času. Pozor! Opozarjamo vas. Ta vizualna uganka še zdaleč ni enostavna. Za uspeh se morate potruditi po svojih najboljših močeh.

Igra s kocko: kakšna so pravila?

Na prikazani sliki je kocka z manjkajočim delom. Izpolniti ga morate tako, da nastane popoln, pravilen polieder. Za to preprosto dodajte eno od 6 mini kock, ki so prikazane na sliki.

© Lava

Kljub temu ne morete izbrati enega naključno ali ga izbrati brez premisleka. Le en kos se popolnoma prilega veliki kocki. Na vsaki kvadratni stranici kocke so črne in bele črte, ki tvorijo jasno opredeljen geometrijski vzorec. Prav ta podrobnost zaplete uganko. Poiskati morate del, ki je skladen s temi podatki.

Da bi bil izziv še težji, uvedemo časovno omejitev. V 20 sekundah morate najti pravo mini kocko. Po tem času menimo, da vam ni uspelo.

Nekaj nasvetov za uspeh v izzivu

Pred začetkom odštevanja vam svetujemo, da se osredotočite. To boste potrebovali, da boste lahko analizirali sliko in poiskali njeno logiko. Razumeti morate, da gre za kocko s simetričnimi oblikami in linijami. Vsak kvadratni obraz se razlikuje le po barvi trakov in ozadja. Pozorno si oglejte podrobnosti in poskusite uskladiti barve. Tako boste lažje našli odgovor.

Ste našli pravi odgovor? To izveste v nadaljevanju

Ste sprejeli izziv in končno našli manjkajoči del sestavljanke? Čestitke. Vsekakor imate odlične sposobnosti vizualne in logične analize. Če vam je zmanjkalo časa in niste uspeli, to ni težava. Pravilen odgovor je del zgoraj desno.

© Lava

Če vas je ta uganka navdušila, si oglejte tudi druge izzive in osebnostne teste. S testi inteligence in vizualnimi izzivi boste lahko veliko vadili in si krajšali čas.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.