Domov » Novice » Vizualna uganka: Ali lahko najdete stranske poglede a, b, c za predmet 5? Rešite uganko v manj kot 30 sekundah.

Vizualna uganka: Ali lahko najdete stranske poglede a, b, c za predmet 5? Rešite uganko v manj kot 30 sekundah.

Če najdete odgovor na to uganko, ste na zelo visoki intelektualni ravni.

Ste že slišali za “leno oko”? Ta sindrom, ki ga imenujemo tudi slabovidnost, je zmanjšana sposobnost enega ali obeh oči. Ta anomalija je posledica pomanjkljive uporabe vida v zgodnjem otroštvu.

Da bi imeli popolnoma normalen vid in se izognili težavam s sposobnostmi, smo za vas pripravili nov test vida. S tem testom boste ocenili svojo sposobnost projiciranja misli v prostor.

Kako rešiti to sestavljanko v manj kot 30 sekundah?

Ta test je še posebej zahteven in le najspretnejši umi se bodo lahko spopadli s to vizualno uganko. Za tiste, ki imajo veliko logičnih sposobnosti, je izziv primeren.

© Lava

Da bi našli manjkajoče oblike, boste morali uporabiti možgane in se projicirati v prostor, saj je sestavljanka tridimenzionalna. Na sredini slike je glavna oblika.

Na prvi pogled je videti kot kocka, a pozor, v višino lahko preštejete 5 kvadratov, ki gredo navzgor. Kot ste morda opazili, oblika vsebuje tudi prazne kvadrate. Na koncu so kvadrati različnih barv.

Ali to kakor koli vpliva na rešitev uganke? Za rešitev te 3D uganke imate na voljo le 30 sekund.

Rešitev lahko poiščete tako, da spodaj kliknete na “Naprej”.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.