Domov » Novice » Vizualna uganka: Ali ste sposobni najti rešitev v 20 sekundah?

Vizualna uganka: Ali ste sposobni najti rešitev v 20 sekundah?

Da bi preizkusili svoje vizualne sposobnosti, zlasti občutek za opazovanje in logiko, vam predlagamo vizualno uganko. Za iskanje pravega odgovora imate na voljo približno 20 sekund. Osredotočite se in začnite takoj, ko boste pripravljeni.

Kakšno sestavljanko sestavljate?

Najprej se vam prikaže ilustracija več tekem, ki so postavljene druga na drugo. Nato boste lahko izbirali med šestimi (6) oštevilčenimi slikami: ena od njih mora biti slika, ki jo vidite od zgoraj.

© Lava

Po dvajsetih (20) sekundah opazovanja boste izbrali pravilno številko.

Kakšen je namen vizualnih ugank?

Vizualne uganke ne izboljšajo le vaših sposobnosti opazovanja, temveč vam pomagajo tudi pri reševanju težav s koncentracijo. Če večkrat na teden rešujete vizualne uganke, boste postali bolj pozorni na podrobnosti.

Poleg tega lahko s tovrstnimi majhnimi izzivi izkoristite svoje intelektualne sposobnosti in se ob tem zabavate. Pomembno je tudi poudariti, da je ta vrsta sestavljanke primerna tako za otroke kot za odrasle.

Rešitev boste našli s klikom na “Naprej” spodaj.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.