Domov » Novice » Vizualna uganka: Kako bo videti rezultat dveh polj?

Vizualna uganka: Kako bo videti rezultat dveh polj?

S to vizualno sestavljanko si boste krajšali čas in hkrati na igriv način vadili možgane.

Današnja vizualna uganka bo izziv za vašo inteligenco in vizualne spretnosti. Preizkusila bo vaše sposobnosti opazovanja, razmišljanja in logičnega sklepanja.

Čaka vas dokaj preprost vizualni test, ki pa vsebuje past. Če želite uspešno rešiti to uganko, se morate izogniti neprevidnim napakam. Le manjšini ljudi uspe najti pravi odgovor. Ste pripravljeni ugotoviti, ali ste zmagovalec ali poraženec? Začnimo!

Predstavitev vizualne uganke

Cilj te vizualne uganke je razviti vašo domišljijo. Spodbuja vas, da si sliko predstavljate z različnih zornih kotov. Pri tem boste potrebovali veliko inteligence, pa tudi dobro razumevanje prostora. Reševanje tovrstnih izzivov bo povečalo vašo koncentracijo.
Uganka je predstavljena v obliki dveh barvnih sestavljank v modri, rdeči in zeleni barvi. Vaša naloga je določiti natančno obliko, ki jo bosta sestavljanki dobili, če ju sestavite skupaj. Pri tem lahko izbirate med različnimi polji, ki so prikazana na sliki.

© Lava.si

Današnji izziv ni časovno omejen. Imate veliko časa, da si zamislite pravo rešitev. Vendar pustite ob strani vse motnje, ki bi vas lahko odvrnile od dela. Osredotočite se na to, da poskušate test vseeno rešiti hitro.

Vabimo vas, da spodaj kliknete na “Naprej” in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.