Domov » Novice » Vizualna uganka: pomagajte piratu najti ključ za odprtje skrinje z zakladom.

Vizualna uganka: pomagajte piratu najti ključ za odprtje skrinje z zakladom.

Imate veliko časa? Ponujamo vam način, da ostanete aktivni tudi med odmorom. Z vizualnimi sestavljankami lahko preizkusite svojo inteligenco in čute ter se ob tem zabavate.

Za vadbo živcev vam ni treba rešiti težkega problema. Ta izziv vizualni izziv je dovolj, da spodbudi vaše možgane. Vstanite naš izziv ?

Vizualni izziv: “Kateri od teh ključev odpre piratovo skrinjo z zakladom?”

Če berete ta odstavek, ste pripravljeni sprejeti izziv in ga preizkusiti po svojih najboljših močeh. Ta test Ta vizualni test meri vašo sposobnost koncentracije in pozornosti. Če vam uspe rešiti to vizualno uganko, to dokazuje vašo visoko raven sposobnosti opazovanja.

Spodajsi lahko ogledate sliko več ključev ob piratski skrinji z zakladom. Natančneje, je 8 ključev skupaj in izkazalo se je, da zadevni heker ne prepozna več svojega ključa.

Vaša naloga bo, da z uporabo vizualnih in kognitivnih sposobnosti prepoznate, edini ključ, ki bo piratu omogočil odpreti skrinjo z zakladom.r. Imate 20 sekund ga poiščite in pomagajte piratu, da dobi nazaj svoje zaklade. Morda ti bo dal nekaj zlatnikov, če ti bo uspelo!

Lava.si

Odštevanje se začne čez 3, 2, 1.

Vizualni test: rešitev

Po izteku 20 sekund je čas, da razkrijete pravilen odgovor na ta vizualni kviz. Veliko ljudi se je zmotilo, vendar upamo, da se vi niste.

Rešitev

Da bi prepoznali ključ za ključavnico skrinje z zakladom, morate primerjati zobe vsakega od 8 ključev z vzorcem na ključavnici. Tako si lahko uganil, da je bil to ključ številka 7.

Lava.si

Ste pravilno odgovorili in ste piratu pomagali odpreti sef? Če je tako, ti čestitamo! Bili ste dober opazovalec. Če si napačno odgovoril na ključ, to pomeni, da nisi bil natančen in pozoren na podrobnosti. Vendar to ne škodi. Na srečo se lahko izboljšate.

Se sprašujete, kako to storiti? Svetujemo vam, da redno izboljšujete svoje sposobnosti opazovanja z vizualnimi testi. vseh vrst. Če je vaša težava čas, lahko hitrost razmišljanja izboljšate z izzivi s časovno omejitvijo, ki jih najdete na naši spletni strani!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.