Domov » Novice » Vizualna uganka: V 10 sekundah poišči senco, ki ustreza tej hobotnici na tej sliki.

Vizualna uganka: V 10 sekundah poišči senco, ki ustreza tej hobotnici na tej sliki.

Če iščete razburljiv in zabaven izziv, je to pravo mesto za vas.

Danes imamo sliko hobotnice, ki ima okoli sebe vržene sence. Izzivamo vas, da v 10 sekundah najdete točno določeno senco.

Morda se zdi enostavno, vendar se ne pustite preslepiti, saj se lahko videz včasih zavaja. Z reševanjem te uganke boste lahko preizkusili svojo ostrino vida in sposobnost zaznavanja podrobnosti. Ste pripravljeni opraviti test v rekordnem času?

Vizualni test: v 10 sekundah poiščite ustrezno senco

Pravila igre so preprosta, saj je vaša naloga, da si pozorno ogledate spodnjo sliko.

© lava.si

Sestavljena je iz hobotnice in štirih senc, od katerih je ena žival na sredini. Izberite predlog, ki se najbolj ujema s hobotnico. Da bi našli rešitev, se morate osredotočiti in biti hitri.

Vendar ne zamenjujte hitrosti s hitenjem. Preberi še naprej in poišči odgovor na uganko.

Zakaj bi se lotili te vizualne uganke?

Reševanje vizualnih ugank, kot je ta, je običajno zabavno in predstavlja izziv za možgane. Je vaja za koncentracijo in vizualni spomin. Pozorni morate biti na podrobnosti ter si zapomniti različne oblike in barve, da najdete ustrezno senco.

Odgovor: To je senca, ki je najbolj podobna hobotnici.

Ta uganka je zelo enostavna za reševanje, saj morate izbrati le med štirimi ponujenimi predlogi. Pomembno je, da jo rešite čim hitreje in tako pridobite naziv genija ali opazovalca.

Če ste opazili, je senca, ki je najbolj podobna hobotnici na sredini, D. To je senca na spodnjem desnem robu slike.

Če si želite predstavljati rešitev, si le oglejte spodnjo sliko. Ali ste tudi vi našli enak odgovor?

© lava.si

Dobro delo tistim, ki so našli senco, ki ustreza hobotnici na tej sliki. Pokazali ste hitrost in zbranost, zato vam je to tudi uspelo.

Ste pravi geniji, čeprav mnogi med vami niso dobili pravega odgovora. Vendar to ne pomeni, da so tisti, ki jim ni uspelo, neumni. Ugotoviti morate, zakaj vam ni uspelo, da se boste lahko naslednjič izboljšali. Sprejmite še druge izzive, da se vaši možgani navadijo na tovrstne težave.

Reševanje vizualnih ugank s prijatelji je najboljši način za opravljanje teh testov. Da pa bi ljudje zanje izvedeli, morate začeti z deljenjem izziva.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.