Domov » Novice » Vizualni izziv: ali boste našli mačko na sliki?

Vizualni izziv: ali boste našli mačko na sliki?

Ta vizualni test je odličen način za izboljšanje opazovalnih in vizualnih spretnosti.

S tem vizualnim testom boste preizkusili svoje sposobnosti opazovanja in koncentracije. Z njim boste dobili potrditev, ali ste res slabovidni ali ne. Gre za razmeroma enostaven test, ki vam bo pomagal ohraniti vaš um v kondiciji in vam omogočil dobro zabavo.

Predstavitev vizualnega testa: iskanje mačke na fotografiji

Današnji izziv vam predstavlja fotografijo dnevne sobe s precej razkošnim in urejenim dekorjem. Vendar se za tem urejenim videzom skriva mačka. Vaš cilj je hitro najti to majhno mačko.

©Lava.si

To je precej enostaven izziv, ki ne zahteva matematike, temveč le vaše sposobnosti opazovanja. Če želite najti kepo kožuha, morate biti zelo natančni.

Uporabite svojo koncentracijo do konca in se pri tem zabavajte. Ta test je bil posebej zasnovan tako, da se boste pri njem dobro zabavali.

Najboljša stvar pri tem izzivu je, da ni časovne omejitve. Tako se lahko sprostite in iščete v svojem tempu. Vendar pa lahko hitrost, s katero najdete mačko, določi raven vaše koncentracije in ostrine vida.

Če čutite potrebo, se lahko izolirate v mirnem prostoru, stran od vseh motečih dejavnikov in hrupa, ki bi vas lahko motili.

Odgovor na vizualni test: kje na sliki je mačka?

Ali vam je uspelo najti kepo dlak? Bravo, saj ni bilo lahko določiti natančne lokacije mačke. To kaže, da ste zelo natančna oseba in da so vaše sposobnosti opazovanja zelo izjemne.

Če vam živali ni uspelo najti, naj vas to ne odvrne od dela. Ta izziv je poskusilo rešiti že veliko ljudi in le redkim je uspelo najti pravi odgovor. Svoje vizualne sposobnosti lahko izostrite z reševanjem drugih ugank. Začnite z reševanjem lažjih izzivov in sčasoma povečujte težavnost.

Medtem pa je tu odgovor na to uganko. Če si pozorno ogledate sliko, lahko vidite, da je mačka na skrajni levi strani dnevne sobe. Če pozorno pogledate za kavčem, lahko vidite glavo kosmatinke. Če je še vedno ne najdete, si oglejte spodnjo sliko.

©Lava.si

Če vam je bila ta uganka všeč, jo lahko delite s svojimi prijatelji, družino ali sodelavci. Lahko jih celo izzovete, kdo bo prvi našel mačko.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.