Domov » Novice » Vizualni izziv: ali lahko na tej sliki najdete različne jelene? Na voljo imate le pet sekund!

Vizualni izziv: ali lahko na tej sliki najdete različne jelene? Na voljo imate le pet sekund!

Jelen ni podoben drugim na tej sliki. Poiščite ga v 5 sekundah!

Naš test dneva je zabavna igra, v kateri moraš poiskati jelena, ki se razlikuje od drugih. Mimogrede, ali ste vedeli, da lahko starost jelena določite z analizo njegovega rogovja? Če ima jelen na primer 10 rogov, je star 5 let. Če ima 15 rogov, je star od 13 do 15 let. To je današnja lekcija, nadaljujmo z igro.

Razvijajte svoje vizualne spretnosti tako, da poiščete jelena

Ta igra iskanja jelenov je odličen način za spodbujanje koncentracije in natančnosti pri otrocih, hkrati pa jih uči, da so pozorni na podrobnosti. Za odrasle je ta igra vznemirljiva priložnost, da se zabavajo in hkrati vadijo svoje možgane. Z igranjem te igre lahko zmanjšate stres in za nekaj minut umirite svoje misli.

Ta test lahko igrate tudi z družino, kar omogoča druženje v prijetnih trenutkih. Z drugimi lahko delite lepe trenutke, ki vam bodo ostali v spominu. Torej, ali ste pripravljeni sprejeti izziv in poiskati jelena, ki je drugačen? Gremo!

©Lava.si

Jelen je na sliki

V tej igri morate poiskati jelena, ki je na sliki drugačen. Vendar to ne bo enostavno, saj morate biti pozorni na podrobnosti, da ga najdete. Jelen se namreč tako dobro skriva, da morate imeti odprte oči, da ga najdete. Da bi ga našli, je pomembno, da zaupate svojim instinktom in da ste pozorni tudi na majhne podrobnosti.

Oglejte si vsako vrstico posebej in se vračajte sem in tja, da bi našli vsiljivca. Pomembno je tudi, da si pred začetkom ogledate celotno sliko. Če imate srečo, ga lahko opazite že na prvi pogled. Upoštevajte, da imate na voljo le 5 sekund, da opravite test.

Rešitev

Ali ste našli mesto vsiljivca? Če je tako, vam čestitamo! Imate odličen vid in neverjetno sposobnost opazovanja podrobnosti. Če niste, vam bomo rešitev predstavili v slikah.

©Lava.si

Jelen je v tretji vrsti na drugem mestu, zato ga ni bilo težko najti, kajne? Razlika v primerjavi z drugim jelenom je, da je njegova glava obrnjena v desno, kar je težko opaziti, če niste osredotočeni. V naslednjem testu vas čaka presenečenje, zato se pripravite.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.