Domov » Novice » Vizualni izziv: Ali lahko najdete odprte ključavnice? Ta vizualni test je uspešno opravilo le 1 % ljudi!

Vizualni izziv: Ali lahko najdete odprte ključavnice? Ta vizualni test je uspešno opravilo le 1 % ljudi!

To je zabavna naloga, ki odpira oči. Ste pripravljeni na izziv?

Kaj menite o svoji zmogljivosti oči? S tem vizualnim izzivom jih lahko izmerite in se ob tem zabavate. To je vizualni test, ki bo izzval vaše oči in um. Da boste lahko rešili to vizualno uganko, ki je ocenjena kot ena najtežjih, morata biti sinhronizirana. Če vam bo uspelo, boste med 1 % ljudi z orlovimi očmi!

Vizualni test: «Koliko ključavnic je odprtih na tej sliki?»

Preden začnemo, morate vedeti, da 99 % ljudi, ki so poskušali rešiti ta vizualni izziv, ni uspelo. Uspelo je le manjšini, ki je pri tem izkoristila svoj občutek za podrobnosti. Ostali so mirni in osredotočeni, predvsem pa so bili metodični. Ali lahko najdete pravo tehniko, da boste uspešno opravili ta preizkus? Dokažite to zdaj!

Vaš izziv bo prepoznati vse odprte ključavnice na naslednji sliki. Spodaj so ključavnice, oštevilčene od 31 do 70. S temi številkami se ne ukvarjajte, saj služijo le za prepoznavanje ključavnic. Namesto tega si oglejte vsako ključavnico in poskusite najti tiste, ki so odprte. Koliko jih je? Za njihovo iskanje imate 30 sekund. To je odvisno od vas!

©Lava.si

Odgovori na vizualni kviz

Čas je, da razkrijemo rešitev vizualnega kviza. Kako ste se odrezali? Je bilo 30 sekund dovolj časa? Menite, da ste med 1 % najboljših ali ne? Odgovori zdaj!

Rešitev

V tem nizu oštevilčenih ključavnic sta skupaj dve odprti ključavnici. To sta ključavnica številka 35 in ključavnica številka 54.

©Lava.si

Ali so bile ključavnice odprte? Če je tako, vam čestitamo! Pri vsem, kar počnete, lahko zaupate svojim očem, saj so zelo ostre. Če niste mogli prepoznati dveh odprtih ključavnic, potem spadate med 99 % ljudi, ki so opravili ta test. Ne bodite obupani, saj lahko vedno izboljšate delovanje svojih oči. Vas zanima, kako to storiti? Obiščite našo spletno stran in redno izvajajte teste vida. Z vadbo boste presenečeni nad svojimi lastnimi očesnimi zmogljivostmi.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.