Domov » Novice » Vizualni izziv: ali lahko najdete pando, skrito med sloni?

Vizualni izziv: ali lahko najdete pando, skrito med sloni?

Ta vizualni izziv morate opraviti v 15 sekundah. Ali to zmorete?

Ponovno vam ponujamo nov vizualni izziv, s katerim lahko preizkusite svoj um in koncentracijo z novo vadbo za oči.

Ob tej priložnosti ste opazili, da imamo zmedeno sliko, ki je, če jo dobro pogledate, polna slonov različnih barv: rjave, rumene, sive, bele… Kaj storiti? Poiščite neustrašno pando, skrito med vsemi sloni. Ste pripravljeni? Morda boste želeli uporabiti očala za izostritev vida ali malo pomežikniti, da pripravite oči, saj boste to morali storiti v le nekaj sekundah. Rešitev bo na koncu, če jo boste potrebovali.

V 15 sekundah poiščite pando med sloni!

Ste bili uspešni? Če je odgovor “ne”, vam ni treba skrbeti. Osredotočite se, še enkrat si oglejte ilustracijo in si zapomnite, kakšne barve so pande, to vam bo verjetno zelo pomagalo pri iskanju na pravem mestu… ste pripravljeni?

Rešitev

Če srečne pande vendarle ne najdete, vam ni treba skrbeti. Na desni strani ilustracije, proti sredini slike. Razlikuje se predvsem po tem, da ušesa niso dolga, temveč okrogla in črna, in da njegov smrček nima debla. Če dvomite, je odgovor na spodnji sliki.

Ste se zabavali? Ta vizualni izziv lahko delite s prijatelji ali odkrijete katerega od naših drugih vizualnih izzivov, ne da bi s tem prekinili zabavo.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.