Domov » Novice » Vizualni izziv: Ali lahko najdete prstan v manj kot 10 sekundah?

Vizualni izziv: Ali lahko najdete prstan v manj kot 10 sekundah?

Če najdete prstan, imate še vedno odličen razgled!

Vsebina

V tem vrhunskem vizualnem testu morate najti prstan, ki je padel na to preprogo. Ali ste vedeli, da obstajajo prstani z neverjetno tehnologijo? Nekateri vsebujejo vrsto senzorjev, ki merijo telesno zmogljivost. Drugi imajo vgrajen GPS, ki je odličen za ljubosumje, tretji pa imajo procesor s funkcijami, podobnimi telefonu, brezžični oddajnik, mini zaslon, mikrofon in celo akumulatorsko baterijo. Kot pravijo, tehnologije ni mogoče ustaviti!

©Lava.si

Kako najti prstan?

Namen tega vizualnega testa je oceniti vaše vidne sposobnosti, vključno s splošnim vidom, pozornostjo in sposobnostjo osredotočanja na cilj. S to igro lahko razvijate te sposobnosti ter izboljšate svojo sposobnost prepoznavanja določenih oblik in obdelovanja podrobnosti.

Ta test je namenjen vsej družini, ne glede na starost. Njegov namen je zabavati, hkrati pa udeležencem omogočiti, da izboljšajo svoje vidne sposobnosti. Gre za zabavno dejavnost, v kateri lahko uživate sami ali v skupinah.

Kako najdem obroč?

Če želite najti skriti prstan, si morate najprej pozorno ogledati sliko. Sliko lahko povečate ali jo odprete v novem zavihku brskalnika. Sliko si najprej oglejte kot celoto, nato pa poiščite območja, kjer vzorci niso enotni ali skladni.

Obroč se lahko po barvi, obliki ali teksturi nekoliko razlikuje od tkanine. Poskusite se osredotočiti na območja na sliki, ki so okrogle oblike. Poskusite tudi spreminjati kot, pod katerim gledate sliko, in preverite, ali vam to pomaga pri odkrivanju obroča. Nazadnje lahko sliko pregledate od leve proti desni in od zgoraj navzdol, da ne bi česa spregledali. Na koncu bodite potrpežljivi in vztrajni, saj je prstan na prvi pogled težko opaziti.

Rešitev testa

Čestitamo, našli ste skriti prstan! Naloga ni bila lahka in je morda trajala dlje, kot ste pričakovali. Nekaterim je uspelo najti prstan v manj kot 10 sekundah, morda zaradi sreče ali dobrega vida. Če ste za iskanje potrebovali več časa, ne skrbite, to ne pomeni nujno, da imate slabši vid. Vidne sposobnosti se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Tukaj je odgovor v slikah.

©Lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.