Domov » Novice » Vizualni izziv: ali lahko najdete skrito stran podobe moža na gori?

Vizualni izziv: ali lahko najdete skrito stran podobe moža na gori?

Menite, da ste strokovnjak za vizualne izzive? Če na naslednji sliki vidite skrito stran, boste morda. Čeprav velja za eno najtežjih za reševanje. Ste pripravljeni poskusiti?

Menite, da ste strokovnjak za vizualne izzive? Morda se bo vaša perspektiva spremenila, ko boste poskušali prepoznati skrito plat naslednje slike, na kateri se moški poskuša povzpeti na goro, medtem ko ga pozorno opazuje orel. Ali menite, da lahko v kratkem času prepoznate skrito stran slike?  Pozorno spremljajte in se lotite izziva, zaradi katerega so uporabniki interneta nori, saj ga ni tako enostavno rešiti.

Če želite možgane nahraniti s kisikom in jih pospešiti, se lotite tega vizualnega izziva. Vse, kar morate storiti, je, da si pozorno ogledate prejšnjo sliko. Moški poskuša preživeti in ne pade z gore. Vendar ima tudi skrito plat. Če ga ne najdete takoj, se sprostite. Časovna omejitev ni določena.

Če menite, da je to zelo zapleteno, vam bomo dali nekaj nasvetov, kako ga poiskati:

1.Pozorno si oglejte goro in človeka, ki se poskuša povzpeti nanjo. Zaradi barv na sliki je zmedeno in ga je težko najti.
2. Slike ne glejte samo v eni smeri, temveč jo poskušajte videti iz različnih smeri. Sliko si oglejte z vseh možnih zornih kotov.

Rešitev

Ste že našli obraz? Če je tako, vam čestitamo. Zelo malo ljudi to počne. Če tega še niste storili, imate še vedno čas, da ga najdete in dokažete, da zmorete to in še več.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.