Domov » Novice » Vizualni izziv: Ali lahko najdete teniško žogico in metulja, ki sta skrita na tej sliki? To lahko storijo le najboljši!

Vizualni izziv: Ali lahko najdete teniško žogico in metulja, ki sta skrita na tej sliki? To lahko storijo le najboljši!

Da bi našli elemente, morate odpreti oči in dobro premisliti!

Na tej zelo sproščujoči sliki starejše ženske in njenega dečka moraš najti žogico za tenis in metulja.

Ali ste vedeli, da imajo mačke zelo poseben odnos z ljudmi? Tako kot psom tudi tej živali mukanje namreč ni prirojeno in ga je razvila posebej za sporazumevanje z ljudmi. Gre za zelo posebno vez, ki si zasluži našo popolno pozornost.

Z odkrivanjem izgubljenih elementov trenirajte svoje oko za podrobnosti

Ta preizkus je hobi, ki je lahko zelo priljubljen pri otrocih in odraslih. Gre za igro, ki razvija vašo ostrino vida, pa tudi logiko. Na tej sliki morate le poiskati skrito žogico za tenis in metulja. Enostavno povedano, igra se morda zdi preprosta, vendar zahteva veliko pozornosti do podrobnosti in dobre opazovalne sposobnosti.

©Lava.si

Ta igra ni le zabaven izziv za igralce, ampak lahko pomaga tudi pri razvijanju koncentracije in intuicije. Z rednim igranjem tovrstnih iger boste bolje opazili drobne podrobnosti v vsakdanjem življenju.

Elementi so skriti na posebnih mestih.

Prvi izziv igre je poiskati najverjetnejša mesta, kjer se lahko skrivata teniška žogica in metulj. Sliko si morate pozorno ogledati in poiskati vzorce, barve ali oblike, ki bi lahko razkrili položaj skritih predmetov. Pazite, da se ti elementi lahko zlijejo z elementi ozadja. Biti morate zelo prodorni in imeti odprte oči.

Rešitev

Ste našli skrite predmete? Čestitamo! Uspešno ste opravili izziv. To kaže, da imate odlične sposobnosti opazovanja.

Če ne, je tukaj rešitev v slikah:

©Lava.si

Če vam ni uspelo najti skrite žogice in metulja, ne obupajte! Ne pozabite, da je sposobnost opazovanja majhnih podrobnosti spretnost, ki jo je mogoče razviti z vajo in vadbo.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.