Domov » Novice » Vizualni izziv: Ali lahko v 10 sekundah najdete pošast, ki se skriva v dekličini sobi?

Vizualni izziv: Ali lahko v 10 sekundah najdete pošast, ki se skriva v dekličini sobi?

Dokažite, da ste dober opazovalec, in rešite to vizualno uganko v 10 sekundah!

Imate nekaj prostega časa? Izkoristite ga in se zabavajte s tem testom. Z njim lahko tudi spodbudite svoje možgane in trenirate svoje sposobnosti opazovanja!

Vizualni test: « Kje se skrivajo pošasti v dekličini sobi? »

Ali poznate animacijo Pošast in družba? To je zgodba o dveh pošastih, ki prideta strašit otroke, tako da ponoči vstopita v njihove sobe in pobereta njihove krike, ki so njun glavni vir energije. Tudi v današnjem vizualnem testu se boste soočili s pošastmi.

Na spodnji sliki mati graja svojo hčerko, ker jo kliče samo zaradi navadne nočne more. Le da deklica govori resnico. Pošast, ki se skriva v dekličini sobi, je resnična. Vaš izziv je najti pošast in dokazati, da deklica ne laže! Na voljo imate 10 sekund.

©Lava.si

Vaših 10 sekund se začne zdaj!

Pravi odgovor

10 sekund je poteklo! Kako ste jo preživeli? Ste bili med iskanjem osredotočeni?

Zdaj je čas, da vam povem rešitev uganke.

Rešitev

Tukaj je odgovor na spodnji sliki:

©Lava.si

Ste našli pravi odgovor? Čestitamo! Ali ste vedeli, da ta test opravi le 10 % uporabnikov interneta? Med njimi ste tudi vi! Nedvomno ste zelo skrbna in pozorna oseba!

Če vam ni uspelo rešiti te vizualne uganke, ne obupajte. Ne pozabite, da lahko svoje znanje vedno izboljšate. Kako? Z rednim spodbujanjem možganov in čutov z vizualnimi ugankami in možganskimi izzivi.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.