Domov » Novice » Vizualni izziv: ali lahko v manj kot 5 sekundah najdete ptico, ki se skriva na tej sliki?

Vizualni izziv: ali lahko v manj kot 5 sekundah najdete ptico, ki se skriva na tej sliki?

V ozadju se skriva ptica, poiščite jo v 5 sekundah!

Ta vizualni test je namenjen pticam. Čeprav jih pogosto podcenjujemo, so te živali sposobne številnih podvigov. Na primer, ptič je lahko v zraku 200 dni, ne da bi pristal. Neverjeten podvig, ki so ga raziskovalci odkrili tako, da so nanj namestili majhen senzor. V današnjem preizkusu za iskanje ptice na sliki nimate na voljo neomejenega časa, temveč 5 sekund. Ali vam bo uspelo?

Razvijajte svoje vizualne sposobnosti tako, da prepoznate ptico na sliki

Ta igra je lahko odličen način za spodbujanje radovednosti in domišljije pri otrocih, hkrati pa jih uči, da so pozorni na podrobnosti. Za odrasle je lahko odličen način za sprostitev in zaposlitev uma na prijeten način. Test lahko igrate sami ali z družino, kar prav tako poskrbi za družabne trenutke. Ste pripravljeni sprejeti izziv in poiskati ptico, skrito na sliki?

©Lava.si

Ptica se ne skriva daleč stran, poglejte pozorno!

V tej igri je hitrost ključ do zmage. Zaupati morate svojemu instinktu in delovati hitro, ne da bi preveč razmišljali. Skrita ptica je lahko kjer koli na sliki. Seveda jo je težko videti, zato je pomembno, da ne oklevate in zaupate svoji prvi presoji.

Več ko boste igrali tovrstne igre, bolj boste razvijali svojo sposobnost hitrega zaznavanja podrobnosti. Če se boste pustili voditi intuiciji, vas bo ptičje skrivališče presenetilo. Navsezadnje je bila prva stvar, ki vas je presenetila, ko ste si ogledali ilustracijo, namig. Zato ne izgubljajte časa, zaupajte svojim instinktom in čim prej poiščite ptico.

Rešitev

Časovni rok za iskanje ptice je potekel. Če vam jo je uspelo odkriti, to kaže, da je vaš um bister in da se znate hitro odzvati.

Če pa ptice niste uspeli najti, se ne pustite odvrniti. To ne pomeni, da ste manj sposobni kot drugi. Svoje oko vadite tako, da boste podobne igre igrali pogosteje.

Če želite ugotoviti, kje je ptica, si oglejte spodnjo sliko z rešitvijo

©Lava.si
mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.