Domov » Novice » Vizualni izziv: Če ste pozorni opazovalci, poskusite v 30 sekundah najti črko W!

Vizualni izziv: Če ste pozorni opazovalci, poskusite v 30 sekundah najti črko W!

V 30 sekundah preizkusite svoj vid in osebnost!

Natančni ljudje se zavedajo vrednosti podrobnosti, ne glede na to, kako majhne so. Zato znajo biti pozorni. Ste natančni? To skupaj ugotovimo v tem vizualnem testu. S tem testom ne boste več dvomili o svoji stopnji natančnosti in opazovanja. Si upate sprejeti izziv, ki vam ga danes ponujamo?

Vizualni test: «Poišči črko W v 30 sekundah»

Pri tem vizualnem testu boste preizkusili svoje vidne sposobnosti in natančnost. Če želite dokazati, da ste res natančni, se tega izziva lotite v manj kot 30 sekundah. Vaša naloga je, da na naslednji sliki poiščete črko W. Ste pripravljeni?

Potem si pozorno oglejte spodnjo sliko. Na njej je več vrstic črk M. Da bi našli črko W, ki se skriva v njej, boste morali na široko odpreti oči. 30 sekund se začne zdaj!

©Lava.si

Zakaj opraviti ta vizualni test?

Cilj današnjega izziva ni le poiskati črko W. Premagati morate tudi časovni limit. Ali vam je uspelo pravočasno najti črko W?

Če vam je uspelo, ste se izkazali! Zdaj vemo, da ste zelo natančna oseba. Poleg tega imaš ostro oko, izostren občutek za opazovanje in zelo visoko stopnjo koncentracije! Ta preizkus koncentracije in hitrosti ste opravili z odliko! Od vas ne pričakujemo nič manj!

Če vam ta vizualna igra žal ni uspela, vam svetujemo, da z drugimi vizualnimi testi optimizirate svoje sposobnosti koncentracije in oči. Če boste namreč še naprej občasno sprejemali vizualne izzive in redno spodbujali svoje oči, vam naslednji tovrstni vizualni testi ne bodo ušli.

V nadaljevanju vam razkrivamo odgovor na ta test vida.

Rešitev

Črka W se nahaja v osrednjem delu slike, nekoliko bolj levo. Natančneje, v deveti vrsti črk od spodaj in na osmem mestu z leve.

©Lava.si

Menite, da bodo vaši prijatelji in družina sprejeli ta vizualni izziv? Oglejte si ga in delite povezavo s prijatelji, družino in sodelavci. Skupaj lahko ocenite njihovo raven opazovanja in hitrost!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.