Domov » Novice » Vizualni izziv: Če v 30 sekundah najdeš črko N med črkami V, si odličen opazovalec!

Vizualni izziv: Če v 30 sekundah najdeš črko N med črkami V, si odličen opazovalec!

V tem 30-sekundnem izzivu pokažite svojo vizualno spretnost!

Ali vas vaše oči niso nikoli prevarale? Ste prepričani? Če je tako, to pomeni, da ste dober opazovalec. Zato preverimo kakovost svojega vida s tem očesnim testom. To je preizkus vaših vizualnih sposobnosti, s katerim dokažete, da imate ostro in natančno oko!

Test vida: “V 30 sekundah poiščite črko N, skrito med Vs

Priznati moramo, da izziv opazovanja, ki vam ga ponujamo danes, še zdaleč ni enostaven. Ker je cilj igre poiskati eno črko med številnimi, bo to podobno iskanju igle v kupu sena. Za rešitev te uganke morate biti prepričani v svoje vizualne sposobnosti. Svetujemo vam, da si pred začetkom vizualne igre izberete prostor, ki vas ne bo motil.

Spodaj je na sliki prikazana vrsta črk V. Na prvi pogled je težko prepoznati črke V in jih ne zamenjati s črko N. Tvoj izziv je najti skrito črko N. Težavnost tega izziva se s tem ne konča. Prav tako morate hitro razmišljati, saj imate za rešitev vizualne uganke na voljo le 30 sekund.

© Lava

Zdaj ste na vrsti vi!

Vizualni test: pravi odgovor

To je to, časovni rok se je iztekel! Če do izteka 30 sekund ne najdete črke N, ne morete več iskati. Če menite, da ste našli črko N, preverite svoj odgovor spodaj.

Rešitev

Oglejte si naslednjo sliko in ugotovite, kje med vsemi črkami V se nahaja črka N. Je na desni strani slike.

© Lava

Ste opazovalec ali ne? Če ste pravočasno odgovorili pravilno, ste res pozorna in natančna oseba, ki tudi v najkrajšem času ne spregleda nobene podrobnosti.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.