Domov » Novice » Vizualni izziv: Če želite rešiti ta test, morate zelo hitro najti črko B na tej sliki.

Vizualni izziv: Če želite rešiti ta test, morate zelo hitro najti črko B na tej sliki.

Če najdete točko B v manj kot 5 sekundah, imate oči orla!

Poleg risa je še ena mačka z neverjetnim vidom, in sicer gepard. Ta žival ima prav tako izjemen vid kot njen bratranec in lahko vidi svoj plen na razdalji več kot 5 kilometrov. Zaradi te sposobnosti je eden najboljših lovcev v savani. V današnjem testu bomo preizkusili vaš vid. Ali lahko v manj kot 5 sekundah najdete vsiljivca na tej sliki?

Kako lahko uporabite svoje spretnosti, da boste našli B?

Današnji test je enostaven test opazovanja in analize. Da bi našli točko B, se ne zanašajte na srečo, temveč boste potrebovali veliko mero koncentracije. Test lahko rešijo tako otroci kot odrasli.

Za iskanje črke B je pomembno, da si ogledate vse podrobnosti na sliki. Pri tem lahko sliko obračate v različne smeri ali jo gledate z različnih zornih kotov, da bi našli vsiljivca.

©Lava.si

B in 6 sta lahko videti enako in tu se igra začne zapletati. Poleg tega so številke med seboj povezane, kar ustvarja optično iluzijo. Zato se izognite zmedi in se naučite razlikovati med številkami in črkami. Bodite previdni, saj imate za dokončanje testa na voljo le 5 sekund in nič več.

Kje na sliki je črka B?

Ta vizualni test je razmeroma preprost in ga lahko opravi vsakdo. Verjetno ste rešitev našli hitro in v določenem času.

Na prvi pogled je nemogoče, da bi z enim pogledom našli črko B. Če pa si jo natančneje ogledate in hitro preletite vse vrstice, je črka tam. Pri tem si lahko pomagate s prstom ali pisalom, da se na poti ne izgubite. Prav tako se je treba umakniti, tj. odmakniti od zaslona. To vam bo omogočilo panoramski pogled na test.

Rešitev testa

Če ste našli skrito črko B, vam čestitamo! Imate ostro oko in še vedno imate polno vidno zmogljivost. Tisti, ki vam to še ni uspelo, ne skrbite. Pri tej vrsti testa je včasih potrebnih več poskusov, da bi našli skrito črko. Če niste obupali, je to najpomembnejše. Spodaj je odgovor v slikah:

©Lava.si

Za vadbo imamo na našem spletnem mestu vrsto vizualnih testov. Z vsakodnevnim izvajanjem enega od njih lahko razvijete svoje vizualne spretnosti.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.