Domov » Novice » Vizualni izziv: Dokaži svoje opazovalne sposobnosti in v 15 sekundah poišči lisico!

Vizualni izziv: Dokaži svoje opazovalne sposobnosti in v 15 sekundah poišči lisico!

Le oseba z zelo dobrim vidom bo hitro našla lisico. Ali menite, da ste kos temu?

Ali ste vedeli, da lisica v nekaterih delih Japonske velja za sveto žival? Ta žival je na Japonskem središče verovanja, zato jo je treba popolnoma zaščititi. V vizualnem testu, ki ga predlagamo danes, je lisica v središču pozornosti. Če je to vzbudilo vašo radovednost, vas vabimo, da opravite ta test.

Kaj obsega ta vizualni test?

Pri tem testu vam bomo pokazali sliko z več drevesi in veliko zelenja. Vendar pa bo na tej fotografiji skrita lisica, vaš cilj pa bo poiskati njeno lokacijo. Da bo naloga še težja, vam bomo določili časovni limit. Za iskanje živali boste imeli na voljo le 15 sekund. Pri tem se boste morali osredotočiti in uporabiti svoje opazovalne sposobnosti. Svetujemo vam, da ste pozorni na podrobnosti in da imate široko odprte oči.

©lava.si

Zakaj opraviti test oči?

S testi vida lahko ocenite svoje vidne sposobnosti in jih tudi izboljšate. Morda imate težave s koncentracijo in s pomočjo vizualnih testov boste lahko ugotovili te težave. Poleg tega lahko vizualne uganke uporabite kot vadbo za svoje oči, da izboljšate njihovo delovanje. Ne pozabite, da vam lahko vizualni testi pomagajo pri sproščanju. Ker so videti kot igra, so odličen vir zabave in odvračanja pozornosti.

Čas je potekel. Ste ga našli?

Najprej bi radi čestitali tistim, ki jim je uspelo najti lisico v časovnem roku. Zagotovo imate odličen vid. Drugič, čestitamo tudi tistim, ki jim je žival uspelo najti tako, da so si vzeli malo več časa. Še vedno imate dobre opazovalne sposobnosti.

Nazadnje, za tiste, ki živali niste uspeli najti, ne skrbite, saj vam bomo navedli lokacijo živali. Vabimo vas, da si še enkrat ogledate fotografijo in se osredotočite na drevesna debla, ki se pojavljajo na njej. Lisica se je nahajala pred enim od dreves v ozadju. Težko jo je bilo najti, saj je bila enake barve kot drevesa. Morali ste biti izjemno dobri ali imeti odlične opazovalne sposobnosti, da ste našli njegovo lokacijo. Za lažjo predstavo je tu rešitev v slikah.

©lava.si

Če vam je bil ta vizualni test všeč, vas vabimo, da ga delite v družabnih omrežjih, da ga bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.