Domov » Novice » Vizualni izziv: Imate neverjeten razgled? V manj kot 20 sekundah moraš najti emotikon, ki se razlikuje od drugih!

Vizualni izziv: Imate neverjeten razgled? V manj kot 20 sekundah moraš najti emotikon, ki se razlikuje od drugih!

Kdo lahko najde vsiljivca?

Vsebina

Na spodnji sliki, ki vsebuje vrsto emojijev, se en obraz razlikuje od drugih. Ali ste vedeli, da prvi emotikon, rumeni smajliček, svojemu ustvarjalcu ni prinesel bogastva? Harvey Ball, oblikovalec tega emojija, je za svojo stvaritev prejel le 45 dolarjev. Vendar pa je tega emotikona prevzel francoski novinar, ki je sliko registriral pri inštitutu INPI. S pravicami je zaslužil pravo bogastvo. Ustvarjalcu tega simbola se bomo poklonili v današnjem testu.

©Lava.si

Igra za vsakogar

S tem vizualnim testom lahko izzovete svoje možgane in jih naredite učinkovitejše. Z rednim igranjem tovrstnih iger lahko razvijete sposobnost hitre vizualizacije podrobnosti. Ta sposobnost je lahko zelo uporabna v številnih življenjskih situacijah.

Ta igra je tudi odličen način za sprostitev in sprostitev. Če se osredotočite na iskanje smeška, lahko hitro pozabite na vsakodnevne skrbi. Tako si lahko zbistrite misli in hkrati izboljšate svoje vizualne spretnosti.

Ta igra je primerna za vse starosti in ravni. Ne glede na to, ali ste odrasli ali otrok, se boste odlično zabavali. Lahko jo igrate tudi z družino ali prijatelji in si z njimi delite prijateljske trenutke.

Kako poiskati smeška?

Če želite igrati ta test, si morate pozorno ogledati sliko, na kateri so enaki smajliči. Če pa pogledate pozorno, je med njima majhna razlika. Nasprotnik se lahko razlikuje po barvi, velikosti, obliki, položaju ali celo izrazu. Skratka, podrobnosti so subtilne.

Ta igra je videti preprosta, vendar je lahko težavna za ljudi, ki nimajo odličnih sposobnosti opazovanja. Z malo vaje lahko tovrstno igro rešite v nekaj minutah in lažje boste zaznali podrobnosti. Za boljšo analizo si oglejte vsakega smeška posebej. Ta metoda vam bo pomagala pri odkrivanju vsiljivca. Bodite previdni, ta igra je težka, vendar to ne pomeni, da je neomejena. Za iskanje vsiljivca imate na voljo 20 sekund.

Ste našli rešitev?

Uspelo vam jo je najti, čestitamo!

Za tiste, ki niste našli pravega odgovora. Oglejte si spodnjo sliko in ugotovite, kje se nahaja smeškotek.

©Lava.si

Razlika je bila minimalna, saj ste morali opaziti odtenek v smajliku.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.