Domov » Novice » Vizualni izziv: izmerite svoj IQ v manj kot 10 sekundah!

Vizualni izziv: izmerite svoj IQ v manj kot 10 sekundah!

Z vsakodnevnim urjenjem možganov s tovrstnimi testi koncentracije boste zagotovo izostrili svoj občutek za natančnost.

Ta vizualni test je odličen način za ugotavljanje intelektualnih sposobnosti in njihovo izboljšanje. Današnji izziv je zelo preprost in traja le 10 sekund. Lahko jo rešite sami, z družino ali prijatelji, da ugotovite, kdo jo bo rešil prvi.

Vizualni test za oceno vašega IQ

S testi vizualnega inteligenčnega količnika preverite, ali ste sposobni v kratkem času rešiti sestavljanko. Z njo lahko določite svojo raven inteligence in hkrati trenirate.

Trenutno je na voljo več vizualnih testov, ki so odlični za uporabo sposobnosti koncentracije in opazovanja. To so lahko uganke za iskanje razlik na sliki, optične iluzije ali celo bolj zapleteni izzivi.

Z vsakodnevnim urjenjem možganov s tovrstnimi testi koncentracije boste zagotovo izostrili svoj občutek za natančnost. Poleg tega vam vizualni testi nudijo trenutek deljenja, sprostitve in zabave s prijatelji, družino ali sodelavci.

Predstavitev vizualnega testa: prepoznavanje glave drugega konja v manj kot 10 sekundah

Ta vizualni test prikazuje rjave konjske glave z belim gobcem na beli podlagi. Razporejeni so drug ob drugem v posameznih kvadratih z glavami v profilu. Izziv je najti konja, ki se razlikuje od drugih.

Pazite, da boste preizkusili svoje intelektualne sposobnosti, saj morate rešitev najti v manj kot 10 sekundah. Na testu je bilo uspešnih le 70 % udeležencev. Ta test vam zagotavlja zahtevnost, ki je potrebna za določitev vaše ravni inteligence.

Pripravite se na izziv! Udobno se namestite in zbistrite misli. Ta vizualni test zahteva maksimalno koncentracijo.

Rešitev vizualnega testa: poiščite netipičnega konja v manj kot 10 sekundah

Ali vam je uspelo najti različne konje v manj kot 10 sekundah? Če je tako, ste verjetno eden od 70 % tistih, ki so uspešno opravili test. Čestitamo, ponosni morate biti, ker imate neverjetno oster um. Ta vizualni izziv je bil zasnovan posebej za izboljšanje sposobnosti opazovanja in natančnosti.

Če vam ne uspe pravočasno, nič hudega. Da bi izboljšali svoje sposobnosti, lahko poskusite tudi z drugimi vizualnimi testi.

Odgovor na to vizualno uganko je prikazan na spodnji sliki. Vidite, da je drugačen konj peti v četrti vrsti. Če pozorno pogledate, lahko vidite, da imajo vsi konji, razen tega, obrobe!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.