Domov » Novice » Vizualni izziv: Koliko volkov vidite na sliki? Pazi na pasti!

Vizualni izziv: Koliko volkov vidite na sliki? Pazi na pasti!

Z odprtimi očmi preverite, koliko je volkov!

Današnji test je vizualni test, pri katerem morate prešteti število volkov, ki preganjajo losa. Ali ste vedeli, da volkovi v nasprotju s splošnimi govoricami ne napadajo ljudi in da so primeri napadov volkov celo redkejši od tistih, ki jih pripisujejo psom? Ta žival ima torej ugled, ki ga presega. Pri tem testu se bomo morali zanesti na volkove in zelo natančno prešteti njihovo število.

Kaj morate storiti, da boste odgovor na ta test našli v manj kot 30 sekundah?

Ta vizualni test je preprost za izvedbo. V resnici ne gre za intelektualni izziv, temveč za preizkus vašega vida. Sestavljen je iz štetja števila volkov na sliki. Če dobite pravilen odgovor, to pomeni, da imate še vedno popoln vid. Če ni tako, se morate odpraviti k optiku na nadaljnje teste vida.

Ta igra je namenjena vsem, ki dvomijo o svojem vidu. Mladi in stari se lahko pri igranju te igre izmenjujejo, saj v tej igri ni skritih težav. Vendar morate biti pozorni in zbrani, da najdete vse volkove, ki so skriti na sliki.

©Lava.si

Bodite previdni, saj imate le 5 sekund časa, da najdete vse volkove v čredi!

Kako najdeš vse volkove na tej sliki?

Da bi našli vse volkove na tej sliki in ugotovili njihovo točno število, morate biti metodični in natančno pregledati vsak del slike. Najprej preštejte najbolj vidne volkove, nato pa poiščite zamegljena območja, kjer se morda skriva kakšen volk. V pomoč so vam lahko vse oblike, ki bi lahko spominjale na silhueto volka. Bodite previdni, silhueta mora opisovati vsaj obliko volka z jasno prepoznavnimi nogami, glavo in telesom. Pomembno je, da ohranite pregled nad sliko, da ne spregledate skritih volkov. In ne pozabite, da je ključ do štetja volkov na tej sliki v tem, da imate obe očesi odprti. Ne pozabite, da je ta test lahko veljaven le, če ga opravite v petih sekundah.

Rešitve tega testa

Če ste našli 9 volkov, ste lahko ponosni, saj imate še vedno zelo dober vid.

Če ste jih našli 8, morate opraviti naprednejše teste vida! Spodaj je rešitev n slike:

©Lava.si
mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.