Domov » Novice » Vizualni izziv: le 2 % jih je našlo ananas. Se boste spopadli z izzivom?

Vizualni izziv: le 2 % jih je našlo ananas. Se boste spopadli z izzivom?

To je EKSTREMNI izziv, ki ga lahko izpolnijo le najboljši opazovalci!

Kaj če bi danes preizkusili vaše sposobnosti opazovanja? Pripravite se na izziv za svoje vizualne sposobnosti in sposobnost koncentracije pri tem zelo zahtevnem testu! Preden se resno in zbrano zazrete vase, ne pozabite, da ta preizkus vida ni zdravniški pregled. Je zabaven izziv, ki vam omogoča, da se zabavate in nato preverite kakovost svojega vida! Ste pripravljeni?

Preizkus vida: «Ali lahko v kuhinji najdete ananas?»

Vidna ostrina je eno od meril za dober vid. Glede na današnji izziv visoke ravni pa ima oster vid le 2 % ljudi, ki so opravili test vida. Kaj pa vi? Ste dober opazovalec ali ste eden od 98 % uporabnikov interneta, ki niso opravili tega preizkusa vida na visoki ravni?

Spodnja slika prikazuje kotiček kuhinje. Vidite lahko hrano, kuhinjske pripomočke in druge kuhinjske izdelke. V tem prostoru je vse videti urejeno. Vendar lastnica te čudovite kuhinje ne more najti ananasa, ki ga želi pripraviti. Vaš izziv je, da v zelo kratkem času najdete ananas. Za to imate na voljo 7 sekund!

©Lava.si

IQ test: pravi odgovor

Sedem sekund se je izteklo! Se vam je zdel vizualni test res zapleten ali je bila ta uganka za vas prava mala malica? Če ste našli ananas, vam čestitamo! Imate odlično ostrino vida. Kako se počutite, ko veste, da ste v manjšini ljudi, ki so uspešno opravili ta ekstremni izziv? Morate biti ponosni!

Če niste našli lokacije ananasa, žal niste uspeli opraviti tega vizualnega izziva. Če ste ga našli po preteku 7 sekund, je to enako! Naš nasvet je, da pogosteje spodbujate svojo ostrino vida in tako izboljšate svoj vid. Razmislite tudi o sprejemanju izzivov s časovnimi omejitvami, da boste trenirali svojo koncentracijo in možgane na to omejitev.

Čas je, da vam povemo, kje je bil ananas.

Rešitev

V resnici je ananas na vrhu štedilnika, tik pred vami. Spodaj je rešitev v slikah:

©Lava.si

Če se vam je ta test zdel zabaven, ga ne pozabite deliti s prijatelji!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.