Domov » Novice » Vizualni izziv: na tej sliki se skriva 8 ptic. Jih vidite?

Vizualni izziv: na tej sliki se skriva 8 ptic. Jih vidite?

Ptice so se razkropile na tej sliki, poiščite jih!

Vsebina

Ptice so se v tem okolju odlično zamaskirale. Ste vedeli, katera ptica se lahko v naravi popolnoma zamaskira? To je Wryneck mravljinčar. Ta zelo spretna ptica v kamuflaži ima neverjetno sposobnost, da se popolnoma zlije s svojim okoljem. Posnema teksture in barve lubja, zaradi česar je plenilcem skoraj neviden. Ta sposobnost je posledica teksture in barve njegovega perja, ki popolnoma posnemajo les.

Zdaj, ko ste izvedeli nekaj več o pticah, poglejmo, ali lahko opazite vseh 8 ptic.

©lava.si

Kje je skritih 8 ptic?

Ta igra je za vsakogar ne glede na vašo starost ali stopnjo znanja. Ne glede na to, ali ste otrok ali odrasel, je to odličen preizkus igranja. Ta vizualni test vam lahko pomaga izboljšati ostrino vida in razviti sposobnost zaznavanja drobnih podrobnosti.

V tej igri ni treba preveč razmišljati, samo odprite oči. To je zabaven način za izboljšanje ostrine vida. Je vznemirljiva in zelo zabavna in jo lahko igrate kadar koli kjer koli. Za igranje vam ni treba imeti posebnih veščin.

Kako najti 8 ptic?

Iskanje osmih kamufliranih ptic v tem okolju zahteva veliko analiz in opazovanja. Najprej si morate predstavljati ptico, torej s krili, nogami in kljunom. Potem je treba biti pozoren na vsako podrobnost, ki lahko povzroči obliko ptice. Pomembno je, da pozorno pogledate dekor in opazite barve in teksture različnih prisotnih elementov.

Ptice se skrivajo po sliki inskupaj je 8 raztresenihs. Če najdete prvo ptico, vam bo pomagalo bolje razumeti težavnost igre in jih boste lažje odkrili. Poglejte drevesne veje, grmovje, listje in drugo pokrajino, saj so ptice lahko kjerkoli.

Poskusite opaziti teksture, za katere se zdi, da ne sodijo v okolje. Končno bodite potrpežljivi in ​​naj vas ne obupa, če ne najdete vseh osem ptic.

Rešitev

Ptice so bile popolnoma skrite. Ste našli vseh 8? Čestitamo! Imate ostro oko. Če temu ni tako, bodite prepričani, odgovor vam bomo dali v slikah. Ali jih lahko bolje vidite?

©lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.