Domov » Novice » Vizualni izziv: na voljo imate 20 sekund, da najdete psa z manjkajočim repom. Ali to zmorete?

Vizualni izziv: na voljo imate 20 sekund, da najdete psa z manjkajočim repom. Ali to zmorete?

Ta vizualna uganka preizkusi vaše sposobnosti opazovanja in razkrije vašo raven IQ.

Današnji test je vizualna uganka, ki jo morate rešiti v kratkem času. Na koncu testa boste lahko ocenili svoje intelektualne sposobnosti. Da bi rešili uganko, se morate zanesti na svoj čut za opazovanje!

Testna predstavitev: poišči psa z manjkajočim repom

Tovrstni testi so orodja za izboljšanje vaše intelektualne zmogljivosti. Na voljo so v različnih oblikah, ki vam pomagajo pri urjenju koncentracije, pomnjenja in analitičnih sposobnosti.

Test prikazuje sliko več črnih psov, ki stojijo na belem ozadju. Vse, kar morate storiti, je, da si pozorno ogledate sliko in poiščete psa z manjkajočim repom.

©Lava.si

Test je morda videti enostaven, vendar je v resnici zelo zahteven in je kot nalašč za merjenje vaših sposobnosti opazovanja in inteligenčnega količnika. Reševanje zahteva določeno stopnjo natančnosti ter veliko koncentracije in pozornosti. Ta vizualna uganka je res prava uganka, zlasti zaradi skoraj enake postavitve psov.

Pri tem preizkusu bodo uspešni le najbolj natančni. Odložite moteče dejavnike in razburjenje, pojdite v miren prostor in ta izziv boste lahko opravili v kratkem času.

Odgovor na vizualno sestavljanko: Poišči psa z manjkajočim repom

Ali ste rešitev našli zlahka, ne da bi si prej ogledali odgovor? Pes z manjkajočim repom je spodaj v peti vrstici tretjega stolpca. Oglejte si popravljeno sliko.

©Lava.si

Lahko ste ponosni nase, če ste odkrili psa z manjkajočim repom. Kaže, da ste natančna oseba z nadpovprečnim inteligenčnim količnikom. Imaš tudi izjemno izostren občutek za opazovanje. Imate lastnost, ki je lahko koristna v vsakdanjem življenju: temeljitost. Svoje meje lahko še naprej preizkušate s še težjimi in zahtevnejšimi testi.

Če vam ni uspelo najti psa z manjkajočim repom, ne bodite preveč razočarani. To ne pomeni, da imate nižjo raven inteligence. Manjkalo vam je le koncentracije in vadbe. Vedno lahko poskusite tudi z drugimi vizualnimi izzivi, s katerimi boste razgibali možgane in se zabavali.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.