Domov » Novice » Vizualni izziv: na voljo imate 20 sekund, da najdete tri obraze, ki se skrivajo na tej sliki.

Vizualni izziv: na voljo imate 20 sekund, da najdete tri obraze, ki se skrivajo na tej sliki.

Da bi opravili ta vizualni preizkus, morate biti zelo ustvarjalni in zelo prodorni. Ste pripravljeni?

Čas je, da si vzamete nekaj trenutkov za počitek. Natančneje, predlagamo, da si vzamete odmor z ta vizualni test. Izkoristite to priložnost za sprostitev in zabavo. Ne bo vzelo veliko časa, zato uživajte. Vzemite si trenutek, da se osredotočite in začnite takoj, ko se počutite pripravljeni.

Kakšna so navodila za ta vizualni preizkus?

Pokazali vam bomo zelo lepo sliko, na kateri boste videli dva otroka na plaži, ki gradita grad iz peska. Poudarjamo pa, da ne gre za preprosto podobo, saj se nekje na njej skrivajo trije obrazi. Kot si lahko predstavljate, je vaša vloga, da z odliko opravite ta preizkus, da poiščete te tri obraze. Da bi to dosegli, boste morali uporabiti svoje analitične sposobnosti, a tudi veliko ustvarjalnosti. Najprej se osredotočite, nato poskusite opraviti test. Bodite previdni, imeli boste le 20 sekund, da prestati test.

©Lava.si

Kakšen je smisel takšnega vizualnega preizkusa?

Predvsem pa so tovrstni testi, ki jih boste našli na spletu, zabavni in zabavni. Lahko vam pomagajo, da se sprostite in tako za nekaj minut pobegnete pritisku in odgovornostim vsakdana. Potem morate vedeti, da lahko vizualni test služi kot spodbuda za vaše možgane in vaš um, da ostanejo aktivni in zdravi. Končno so vizualni testi odlični za izboljšanje vaših kognitivnih sposobnosti. Dejansko izboljšajo vašo koncentracijo, vidno zaznavanje in spomin.

Čas je potekel. Ste našli tri obraze?

Za začetek bi radi čestitali vsem, ki so v podanem času uspeli najti tri obraze. Nato želimo čestitati tudi ljudem, ki so sicer potrebovali več časa, a so vseeno našli tri obraze. Tisti, ki niste opravili testa, ne skrbite, pomagali vam bomo.Zato vas vabimo, da si ogledate sliko.
Prvi obraz je bil skrit v oblakih čisto zgoraj levo, kjer vidimo nos in oči.
Drugi obraz, malo bolj subtilen, je bil na vhodu v peščeni grad. Tam boste videli miren obraz.
Nazadnje je bilo najtežje najti tretji obraz, saj je bil zelo blizu rakovice, sestavljen iz kamnov in školjk. Tukaj je rešitev na sliki, ki vam bo pomagala videti jasneje.

©Lava.si

Predvsem pa ne pozabite deliti tega vizualnega testa na svojih družabnih omrežjih, da bodo lahko koristili vašim prijateljem.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.