Domov » Novice » Vizualni izziv: Poišči psa na fotografiji! Preizkus samo za ostre misli.

Vizualni izziv: Poišči psa na fotografiji! Preizkus samo za ostre misli.

S tem vizualnim izzivom ne boste imeli druge priložnosti dokazati, da imate oster in inteligenten um, kot s tem vizualnim izzivom.

Slikovne uganke so zasnovane tako, da ocenijo, kako dobro so povezani vaši možgani in vid. Uspešno opravljen test, ki vam ga bomo danes ponudili, bo potrdil, da vse dobro deluje. Ta izziv še zdaleč ni lahek, saj je mnogim že spodletelo. To je odvisno od vas!

Kako rešiti ta vizualni izziv?

Pozorno si oglejte spodnjo sliko, na kateri so medvedki. Vaša naloga je, da ugotovite, kje med medvedki je pes. Razmišljaš lahko zelo dolgo, saj časovna omejitev ni določena. Vendar pa morate biti pozorni na podrobnosti, da vam ta uganka uspe. Preberi si, kako se bo to zgodilo.

©Lava.si

Odgovor: to je natančna lokacija psa na fotografiji

Na prvi pogled se zdi skoraj nemogoče najti psa na tej fotografiji, polni medvedkov. Da bi našli žival, si boste morali ogledati vsakega medvedka posebej. Če pa pogledate pozorno, lahko vidite, da je pes na spodnji levi strani. Tudi on je videti kot medvedek, zato ga je bilo težko opaziti. Za pravilen odgovor si oglejte spodnjo sliko. Obkrožen je z belo barvo.

©Lava.si

Ste našli psa na sliki?

Če ste našli pravi odgovor, ste zelo pozorna in inteligentna oseba. Na vas videz ne vpliva zlahka. Prav tako ste sposobni vztrajati, tudi ko se vse zdi težko. Prav to je lastnost genijev. Svoje meje lahko vedno preizkusite tako, da v drugih, še težjih sestavljankah najdete predmete, ki jih je težko najti.

Tisti, ki vam ni uspelo, boste morali svoje možgane navaditi na to tako, da boste opravili več vizualnih izzivov. Na spletu jih je veliko, razvrščeni pa so glede na stopnjo zahtevnosti. Izbira je vaša in lahko izberete tisto, ki jo lahko rešite.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.