Domov » Novice » Vizualni izziv: preizkusite svoje opazovalne sposobnosti in v manj kot 10 sekundah poiščite skrito ribo.

Vizualni izziv: preizkusite svoje opazovalne sposobnosti in v manj kot 10 sekundah poiščite skrito ribo.

Čas je, da preizkusite svoje sposobnosti vizualne analize z novim testom koncentracije.

Tako kot pri drugih vizualnih testih boste tudi pri tem preizkusu ocenili svoje sposobnosti opazovanja. Z njim boste lahko izmerili tudi raven koncentracije. Na prikazani sliki morate v določenem času najti skriti predmet. Ta preizkus lahko opravijo le tisti, ki imajo dobre sposobnosti vizualne analize. Če želite izvedeti, ali spadate v to skupino, vas vabimo, da spoznate pravila igre in sprejmete izziv.

Naša navodila za reševanje tega vizualnega izziva v 10 sekundah

Pri tem preizkusu koncentracije je ključ do uspeha, da imate odprte oči in ste pozorni na podrobnosti. Pomembno je namreč, da imate dovolj ostro oko, da lahko razločite elemente, ki se skrivajo na sliki. Če želite imeti najboljše možnosti za uspeh, si vzemite čas za pripravo. Če se izolirate v kotu in na mirnem mestu, lahko sprostite najboljše, kar znate in zmorete. To vam lahko pomaga pri boljši koncentraciji in predvsem pri širšem pogledu.

Tako boste lažje pregledali sliko in našli skriti predmet. Oglejte si tudi fotografijo bistre reke in poskusite najti ribo, ki valovi med skalami. Na prvi pogled se to zdi preprosto. Vendar je časovni rok za iskanje živali 10 sekund. Namen te omejitve je oceniti vašo dejansko raven koncentracije, ostrino oči in predvsem sposobnost odzivanja pod pritiskom (časovna omejitev).

Kakšni so vaši rezultati?

Če vam uspe najti ribo v določenem času, ste lahko ponosni nase. To pomeni, da imate zelo dobre analitične in vizualne sposobnosti. Če ne, vas vabimo, da vztrajate. Za iskanje skritih rib si vzemite več časa. Če na koncu na sliki ne vidite nobene oblike življenja, to ni težava. Odgovor vam bomo posredovali v nadaljevanju. Oglejte si levo stran slike. Vidite lahko vijolične odseve, ki se ujemajo z obliko skal. To je ta riba!

© Lava

Menite, da je bilo vizualni test težko rešiti? Ne skrbite, imeli ste dovolj znanja in spretnosti, da ste to zmogli. Vendar niste bili v stanju. Če želite, da vam naslednjič uspe, se potrudite in vadite. Na našem spletnem mestu imamo več kot en vizualni izziv, ki vam bo v pomoč. Z zaporednim izvajanjem boste dobro trenirali oči in izboljšali svojo koncentracijo. Tako boste lažje rešili tovrstne teste. To bo tudi dobra priložnost za zabavo.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.