Domov » Novice » Vizualni izziv: v 10 sekundah ne boste mogli najti različnih ur. Vendar lahko še vedno poskusite!

Vizualni izziv: v 10 sekundah ne boste mogli najti različnih ur. Vendar lahko še vedno poskusite!

Ta test je namenjen res pametnim ljudem. Ste prepričani, da ga želite opraviti?

Ali morate dokazati, da imate izjemne intelektualne sposobnosti? Potem je ta test za vas. Pravzaprav vam predlagamo, da svoj inteligenčni kvocient ocenite z malo zabavne vaje. To je dobra priložnost, da svojim prijateljem in družini pokažete, da ste bolj inteligentni od povprečne osebe. Pripravite se, saj je čas, da začnete s testom.

Kako opraviti test

Preden vam podamo navodila, vam svetujemo, da se usedete na miren prostor. Pomembno je, da vas nihče ne moti, če se želite popolnoma osredotočiti. Nato vam bomo pokazali sliko z več urami, ki so skoraj vse enake. Skoraj vse, ne pa vse enake. Vaš cilj bo poiskati ure, ki niso podobne večini. Da bi dokazali, da ste res pametnejši od povprečja, pa vam bomo določili časovno omejitev. Za prepoznavanje vsiljivcev boste imeli na voljo le 10 sekund. Preden začnete, si pripravite štoparico.

©lava.si

Kakšni so cilji testa?

Vizualni testi so na internetu precej priljubljeni, njihov prvi cilj pa je zabavati tiste, ki želijo poskusiti. Pravzaprav so bolj podobni igri kot testu. Zato jih morate obravnavati kot razvedrilo, ki vam omogoča, da se sprostite in za nekaj minut pobegnete od vsakdanje rutine. Vendar pa so testi koristni tudi za možgane, saj jih je mogoče uporabiti kot vaje in tako izboljšati človekove intelektualne sposobnosti. Pomembno je, da tovrstni testi, ki so predvsem odvračanje pozornosti, ne povzročajo pritiska in vas zato ne utrujajo. Tako lahko izostrite svoje možgane, ne da bi se tega zavedali.

Deset sekund se izteče, testa je konec!

Čestitke tistim, ki jim je v 10 sekundah uspelo najti vsiljivce. Zagotovo ste izredno inteligentna oseba.

Tistim, ki jim ni uspelo najti različnih ur, bomo ponudili rešitev. Za uspeh je bilo pomembno, da ste si pozorno ogledali sliko in bili pozorni na kazalce posameznih ur. Skupaj so bile tri ure z različnimi časi. Oglejte si tretjo uro v drugi vrsti slike, nato pa še drugo in deveto uro v predzadnji vrsti. V pomoč vam je tukaj rešitev v slikah.

©lava.si

Upamo, da vam je bil ta test všeč. Če vam je všeč, ga delite v družabnih omrežjih, da ga bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji in družina.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.