Domov » Novice » Vizualni izziv: v manj kot 40 sekundah poiščite 12 razlik med slikama!

Vizualni izziv: v manj kot 40 sekundah poiščite 12 razlik med slikama!

Vsebina

Igra dneva je zelo zanimiv in zabaven vizualni test. Namenjena je vsem, ki iščejo razburljiv in spodbuden izziv. Sestavljena je iz dveh slik policijske pisarne, vaša naloga pa je, da v 60 sekundah najdete 12 razlik med slikama.

Vizualni testi so igre in vaje, ki zahtevajo maksimalno koncentracijo za iskanje razlik med predstavljenimi predmeti ali slikami. Na splošno veljajo za otroške igre, vendar so lahko zelo koristne za vse starosti, saj izboljšujejo spomin in opazovanje, razvijajo potrpežljivost in spodbujajo vztrajnost.

V tej posebni igri boste morali pozorno preučiti dve sliki in poiskati majhne razlike med njima. Biti boste morali zelo pozorni in uvidevni, da boste izziv opravili v manj kot minuti. Nagrada? Imeli boste občutek, da ste dosegli nekaj izjemnega in svoj um usposobili na višjo raven! Ste pripravljeni na izziv?

© Lava.si

Če želite najti 12 razlik, se morate osredotočiti in pozorno opazovati. 12 razlik ni vedno očitnih in jih je treba dobro opazovati. Vsako sliko morate skrbno pregledati, da primerjate podrobnosti in odkrijete razlike.

Ste vedeli? Policijska pisarna

Policijska pisarna je javna ustanova v mestnem območju, ki jo upravlja organ policije uradnik. Odgovoren je za zagotavljanje policijskih storitev ljudem in skupnosti. Glavne naloge policijskih uradov vključujejo preprečevanje in odkrivanje kaznivih dejanj, preiskovanje kaznivih dejanj, kazenski pregon, vzdrževanje javnega reda in družbeno koristno delo.

Policijske pisarne se običajno nahajajo na obrobju mest ali na podeželju, kjer lahko zagotovijo vidno policijsko prisotnost za zaščito prebivalcev. Policijski uradi pogosto delujejo v sodelovanju z drugimi javnimi službami, kot so gasilci in reševalci, da pomagajo zagotoviti varnost in zaščito državljanov.

Rešitev testa IQ!

Čestitke ljudem, ki so sprejeli izziv in našli vseh 12 razlik v manj kot 60 sekundah! Pri rešitvi te igre ste pokazali veliko vztrajnosti in natančnosti. Če niste našli 12 razlik, ne skrbite: rešitev prihaja. Predlagana je slika, da boste zlahka opazili razlike med obema slikama policijske postaje. Zato ne oklevajte in nadaljujte avanturo!

© Lava.si

Želite prijatelje spodbuditi k igranju igre, ki ste jo ustvarili? Delite jo na družabnih omrežjih in jim omogočite, da se zabavajo in odkrijejo vaše talente! Spodbujate jo lahko z objavami in zgodbami na Instagramu, tviti, objavami na Facebooku in še več.

Vabljeni k dodajanju slik in videoposnetkov, s katerimi boste navdušili igralce. Več ko boste igro delili, več skupnosti jo bo odkrilo in več zabave bo imel vsak posameznik.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.