Domov » Novice » Vizualni izziv: v tem kompletu se skriva ptica. Na voljo imate pet sekund, da jo najdete!

Vizualni izziv: v tem kompletu se skriva ptica. Na voljo imate pet sekund, da jo najdete!

Današnja naloga je poiskati orla, ki se skriva v tem gorskem okolju. Ali ste vedeli, da mati potisne orlice iz gnezda, da bi jih spodbudila k prvemu poletu, tudi če jih mora ubiti? Ne skrbite, večini orlov let uspe in le redko se ubijejo, ko padejo. V tem goratem okolju boste morali poiskati orlovo mater, preden bo poletela. Na voljo imate 5 sekund, da jo najdete.

Z iskanjem orlice razvijajte svoje opazovalne sposobnosti.

Ta vizualni test je izziv, s katerim lahko ugotovite svoje vidne sposobnosti. Sestavljen je iz iskanja orla, skritega na sliki. Na prvi pogled ptice ni, vendar je dobro zamaskirana. Da bi ga našli, morate biti zbrani in biti sposobni izkoristiti svojo ostrino vida do maksimuma. Pri iskanju boste morali uporabiti tudi svoj analitični um. Za uspešno opravljen test imate na voljo le 5 sekund, zato šteje vsaka sekunda.

©lava.si

To igro lahko igra vsakdo, ne glede na starost ali raven znanja. Gre za zabavno in razvedrilno igro, ki vam omogoča razvijanje vida. Glavno pravilo je, da igro končate v 5 sekundah. Preizkusite jo zdaj in preverite, kako hitro lahko najdete orla, skritega na sliki.

Ptica je na sliki, zato imejte oči odprte!

Za uspešno opravljen preizkus je ključnega pomena, da si vzamete čas in skrbno preučite vsako podrobnost slike. Orel se lahko zlije z okolico in se skrije na nepričakovanih mestih, zato ga je težko opaziti. Zato sta potrpežljivost in vztrajnost bistvenega pomena za uspešno opravljanje tega vizualnega preizkusa.

Pomembno je tudi, da ste pozorni na morebitne spremembe barve ali teksture na sliki, saj to lahko kaže na prisotnost skritega orla. Če na primer opazite majhno spremembo barve na določenem območju slike, je to lahko orlovo oprsje.

Rešitev

Če vam je uspelo najti orla, skritega na sliki, si lahko čestitate za odlične opazovalne sposobnosti. To kaže, da ste sposobni odkriti skrite elemente na slikah in da ste pozorni na podrobnosti.

Če vam ptice ni uspelo najti, ne bodite obupani. Svoje vizualne sposobnosti lahko izboljšate tako, da preizkusite druge vizualne teste na našem spletnem mestu. Ptica je bila skrita v gorah, levo zgoraj. Na spodnji sliki je obkrožena z belo barvo.

©lava.si
mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.