Domov » Novice » Vizualni test: Ali boste v manj kot 10 sekundah našli zajca med mačkami?

Vizualni test: Ali boste v manj kot 10 sekundah našli zajca med mačkami?

Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poiščite napako na sliki.

Kako bolje ubiti čas in si privoščiti trenutek navdušenja kot z majhnim vizualnim testom? Predlagamo ta novi vizualni izziv, ki trenutno razburja družbena omrežja. Gre za iskanje napake na sliki v kratkem času. S tem se ne boste le zabavali, ampak tudi dokazali svoje vizualne sposobnosti.

Kaj storiti, da boste opravili vizualni izziv?

Preden si ogledate sliko te vizualne uganke, si vzemite trenutek časa, da se osredotočite in usmerite pozornost. To je predpogoj za uspeh pri tem testu. Da bi našli skrito žival, se morate popolnoma potopiti v sliko in biti dovolj spretni.

Cilj tega vizualnega izziva je najti zajca, skritega med več vrstami mačk. Se vam zdi to enostavno? Tako bi bilo, če bi se pravila igre ustavila na tej ravni. Vendar pa naj vam bo to še večji izziv, predvsem pa preizkusite svoje resnične vizualne sposobnosti. Zato vam določamo rok. V tem kratkem času boste morali najti zajca.

Našli ste zajca ali ne… odgovor je tukaj!

Če vam uspe najti rešitev tega vizualnega izziva v 10 sekundah, pomeni, da ste genij z zelo dobrimi očmi. Nato lahko o svojih podvigih obvestite prijatelje in družino ter jih izzovete. Če vam zajca še ni uspelo najti, vas bomo potolažili z njegovo natančno lokacijo. Nahaja se v drugem stolpcu mačk z leve. Če začnete od zgoraj, je v drugi vrsti. Zlahka ga boste prepoznali. Je bel zajec z raztegnjenimi ušesi z dobro zaobljenimi konicami.

©Lava

Nous apprécions les efforts que vous avez fournis à chercher le petit lapin et à atteindre votre objectif. Bien que vous n’y soyez pas parvenu du premier coup, nous sommes certains que pour votre prochain test visuel, vous aurez toutes les chances de gagner. Nous avons plus d’un défi à vous proposer. Ils vous permettront non seulement de prendre votre revanche, mais aussi d’exercer votre cerveau à ce genre d’exercices.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.