Domov » Novice » Vizualni test: ali lahko med vsemi temi vrči najdete en prazen vrč?

Vizualni test: ali lahko med vsemi temi vrči najdete en prazen vrč?

Razvijajte svoje spretnosti in se ob tem zabavajte.

V današnjem testu morate najti prazen vrč. Ali ste vedeli, da je vrč starejši, kot si mislite? Porcelanski vrč ima dolgo zgodovino in je bil izumljen na Kitajskem okoli leta 600 našega štetja. Prvi vrči so bili izdelani iz zelo finega porcelana, ki so ga nato z leti ojačali. Ta fini porcelan je omogočil izdelavo lahkih in elegantnih skodelic, ki so bile zelo priljubljene med kitajskim plemstvom. Zdaj, ko veste, od kod izvira vaš vrč, se igrajte!

©lava.si

Ta test praznega vrča je namenjen vsem

Ta vizualni test je učinkovit način za izboljšanje vaših vizualnih sposobnosti na zabaven način. To je test za vsakogar, ki vam bo pomagal razviti določene spretnosti. To vključuje spretnosti opazovanja, pa tudi spretnosti sklepanja. Tovrstni testi bodo spodbudili tudi možgansko dejavnost in jim pomagali izboljšati sposobnosti reševanja problemov.

Kako najti prazen vrč?

Iskanje praznega vrča na tej sliki se morda zdi težavno, vendar je s pravimi nasveti povsem enostavno. Najprej je pomembno, da si ogledate sliko in razumete njen kontekst. V tem primeru gre za sliko z vrči. Nato si morate pozorno ogledati vsak vrč in poiskati tistega, ki je popolnoma prazen. Da bi ugotovili, kateri je prazen, si oglejte druge vrčke, ki so napolnjeni na primer z vročo čokolado, smetano itd.

Drugi nasvet je, da pozorno pogledaš dno vrča, ki mora biti enake barve kot posoda. Če sta različnih barv, se s tem ne ukvarjajte. Prav tako lahko obstajajo sence ali odsevi, ki kažejo na prazen vrč v primerjavi z drugimi polnimi vrči. Skenirajte sliko in poiščite vsiljivca.

Rešitev tega testa

Ali ste našli prazen vrč? To pomeni, da imate odlične vizualne in deduktivne sposobnosti, zato vam čestitamo! Če ne, ne skrbite, saj vam bomo odgovor podali v slikah. Vrč se je nahajal na levi strani slike.

©lava.si

Pripravili smo vam več zabavnih vizualnih testov, s katerimi lahko izboljšate svoje vidne spretnosti, zato vsak dan opravite enega od njih!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.