Domov » Novice » Vizualni test: Ali lahko v manj kot 25 sekundah najdete črko A na sliki?

Vizualni test: Ali lahko v manj kot 25 sekundah najdete črko A na sliki?

Če najdeš A, imaš oči orla.

V današnjem testu morate poiskati črko A, ki se skriva v neskončni seriji 4. Ali ste vedeli, da je to število na Kitajskem zelo strah vzbujajoče? To število namreč obkrožajo številna vraževerja. Pravijo, da je “prekleta”, tako zelo, da mnoge stavbe nimajo četrtega nadstropja in hoteli nimajo sobe s številko 4. Poleg tega se v kitajščini izgovarja enako kot smrt. Imate srečo, da ste opazili črko A?

©lava.si

Kako lahko uporabite svoje znanje in spretnosti za iskanje točke A?

Ta vizualni test je zabavna in razburljiva igra, v kateri lahko uživajo vsi. Vse, kar morate storiti, je, da odprete oči in se osredotočite na podrobnosti, da vam uspe. Na prvi pogled se zdi iskanje lihega v tem testu preprosto, vendar zahteva veliko ostrino vida in sposobnost zaznavanja drobnih podrobnosti. Koristi tega testa presegajo preprosto zabavo, saj lahko pomaga izboljšati ostrino vida in sposobnost prepoznavanja značilnosti, ki izstopajo od drugih.

Ta spretnost je lahko uporabna tako v vsakdanjem življenju kot tudi v pisarni. Tudi otrokom pomaga bolje analizirati stvari. Uporabna je tudi za tiste, ki dvomijo o svojih intelektualnih sposobnostih. S to igro lahko ugotovite, ali so vaši možgani še vedno tako odzivni kot nekoč.

Kje je črka A na sliki?

Iskanje črke A med vsemi 4 se morda zdi enostavno, vendar zahteva metodičen pristop in intenzivno koncentracijo.

Najprej si morate predstavljati črko A. Napisana je z velikimi črkami in odlično izstopa med vsemi 4. Nato je bistveno, da greste skozi vrstice eno za drugo, vendar ne izgubljajte časa z iskanjem v prvih nekaj vrsticah od zgoraj navzdol. V tej vrsti igre je vsiljivec pogosto strateško postavljen. Brez metodičnega pristopa je lahko iskanje črke A nemogoče v manj kot 25 sekundah, zato je vaja še težja. Gre torej za preizkus, ki zahteva veliko vizualne pozornosti in koncentracije za hiter uspeh.

Rešitev testa

Ali ste našli črko A? Čestitamo! Imate izostren vid, to pa pomeni, da ste sposobni zaznati subtilne podrobnosti na sliki. Če je niste našli, ne skrbite, saj vam bomo odgovor podali na spodnji sliki.

©lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.