Domov » Novice » Vizualni test: Ali lahko v manj kot 30 sekundah najdete polovico vsake čokoladne ploščice?

Vizualni test: Ali lahko v manj kot 30 sekundah najdete polovico vsake čokoladne ploščice?

Opravite ta test in določite svojo raven analize in spomina.

Čokolada je vključena v današnjo nalogo. Zagotovo veste, da ima čokolada impresiven vpliv na naše intelektualne sposobnosti?

Danes vam ponujamo še en razlog več, da se ne prikrajšate za ta izdelek. Nedavne ameriške raziskave kažejo, da lahko flavanoli v kakavu pomagajo krepiti spomin, saj upočasnjujejo naravno izgubo spomina, povezano s staranjem. Preden se prepustite, ne pozabite najprej opraviti tega testa.

Kateri deli čokolade gredo skupaj?

Ta test je zasnovan tako, da je dostopen vsem, ne glede na starost ali intelektualno raven. Potrebno je le malo zdrave pameti in inteligence, da ugotovite, katere palice gredo skupaj.

S tem testom lahko na preprost način ocenite svoje analitične sposobnosti in sposobnosti prostorskega zaznavanja. Vse, kar morate storiti, je, da vadite svoje spretnosti analize in vizualizacije.

Če ta test opravite v manj kot 30 sekundah, ste hitro misleči. Poiščite enakovredne oblike in nastavite časovnik.

© Lava.si

Kako veste, kateri deli se ujemajo?

Ta test temelji na načelu sestavljank. Vse, kar morate storiti, je, da oblike sestavite skupaj. Ta vaja je zato zelo preprosta in ima igriv namen.

S to vadbo, ki je dostopna vsem, lahko sami ali v skupini spodbujate svoje možgane.

Če želite sestaviti vse dele, morate najprej pogledati glavni del in prešteti število ploščic, ki jih vsebuje.

Kot ste morda opazili, je treba dokončati 16 čokoladnih kvadratkov. Poiskati morate dve dopolnilni palici, saj je skupaj 8 palic.

Izziv je preprost: predstaviš si bar in poskušaš najti tistega, ki se mu prilega, tako da ga razporediš v gnezda. Bodite previdni, saj so nekatere oblike videti enako in so lahko zmedene. V pomoč vam bo štetje skupnega števila kvadratov.

Vabimo vas, da kliknete na “Naprej” spodaj in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.