Domov » Novice » Vizualni test: Ali ste skrbna oseba? Dokažite to tako, da v 20 sekundah najdete dva različna psa.

Vizualni test: Ali ste skrbna oseba? Dokažite to tako, da v 20 sekundah najdete dva različna psa.

Preizkusite svoj občutek za opazovanje in podrobnosti v tej vizualni sestavljanki!

Vsebina

Vizualni testi in izzivi so odlične vaje za izboljšanje koncentracije in sposobnosti opazovanja. To je cilj današnjega možganskega izziva. Popolnoma pozorni boste morali biti na spodnjo sliko in uporabiti svoje vizualno zaznavanje za rešitev vizualne uganke, ki ni tako preprosta, kot je videti.

Si boste upali sprejeti izziv in dokazati, kako pozorni in razgledani ste?

Vizualni izziv: Kateri od teh psov so različni?

Biti dober opazovalec pomeni, da ste pozorni na najmanjše podrobnosti. Zaradi te lastnosti ste hkrati prodorni in ozaveščeni. Če imate izostren čut za opazovanje, ne boste imeli težav pri reševanju današnjega vizualnega izziva.

Vendar te vizualne igre ne podcenjujte, saj je mnogim že spodletelo. Ne prepustite se nobeni odvrnitvi pozornosti in ne tvegajte, da bi spregledali pomembno podrobnost. Ste pripravljeni?

Tukaj je vaša naloga: spodnja slika je sestavljena iz psov, ki so na prvi pogled vsi videti enaki. Dva izmed njih pa nista podobna nobenemu drugemu psu. Nato imate 20 sekund časa, da poskušate prepoznati ta dva psa, ki sta na sliki različna.

© Lava.si

Vizualni test: rešitev

20 sekund, ki ste jih imeli na voljo, je minilo. Ali ste pravočasno opazili dva edinstvena psa? Če vam ju ni uspelo prepoznati, si lahko ogledate spodnjo rešitev.

Rešitev

Prvi drugačni pes je tretji pes v tretji vrsti, ki je edini brez črne pike na ušesu.

Drugi pes, ki ni podoben nobenemu drugemu, je zadnji v četrti vrsti, saj je edini s pikami na repu.

© Lava.si

Če ste podali pravilne odgovore, to kaže, kako dober opazovalec in pozoren ste. Poleg tega vam je uspelo prepoznati dva psa, ne da bi prekoračili časovni rok. Odlično opravljeno!

Ste uživali pri reševanju te vizualne uganke? Odkrijte še druge vizualne in intelektualne izzive te vrste na našem spletnem mestu. Ne odlašajte z zlorabo, saj vam ti testi IQ omogočajo redno spodbujanje možganov.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.