Domov » Novice » Vizualni test: ali znate najti pot iz tega peklenskega labirinta?

Vizualni test: ali znate najti pot iz tega peklenskega labirinta?

Vsebina

Danes, predstavljamo nov labirint ki bo preizkusil vašo sposobnost reševanja izzive. Če se največji labirint nahaja v Kaliforniji “Servlinksov labirint La Pocatière”, vas lahko še en labirint še bolj navduši.

To je največji snežni labirint v Kanadi, ki meri 2.789 m². Nimate izbire in ga morate prehoditi, če ne želite zmrzniti do smrti. Na spletni strani . testom V današnjem svetu je manj nevarnosti.

Lava.si

Katera je prava pot?

Ta test se bo morda sprva zdel težaven, vendar bodite prepričani, da je dostopen vsakomur. Opravijo ga lahko vsi, tako otroci kot odrasli. S potrpežljivostjo in vztrajnostjo lahko hitro najdete pot do rešitve.

Če boste rešitev te uganke našli v nekaj sekundah, boste okrepili svoje analitične sposobnosti in sposobnosti reševanja problemov. Ko boste prišli iz labirinta, boste zadovoljni sami s seboj, ker ste uspešno opravili izziv.

Bodite previdni, to lahko storite le dvakrat. Če želite uspešno končati igro, sedite tiho in imejte pripravljen svinčnik za iskanje pravilne poti.

Ta labirint je brezčasna klasika, ki ima samo en vhod in en izhod, brez pasti in presenečenj. To je isti labirint, ki smo se ga igrali kot otroci. Čeprav sam po sebi ni zapleten, zahteva nekaj pozornosti in pazljivosti, da se ne izgubite. Na srečo obstaja zanesljiva tehnika za hitro in enostavno rešitev.

Če želite uspeti v tem labirintu, ne da bi se izgubili, je priporočljivo, da začnete z načrtovanjem poti, tako da se držite iste smeri, ne da bi se izgubili.. Nato vedno pojdite v smeri izhoda in si zapomnite svoje prejšnje korake. Nekatera razpotja na cesti so lahko vabljiva, vendar se zavedajte, da so lahko slepi kraji.

Rešitev

Bravo, uspelo vam je priti iz labirinta! Iskanje izhoda ni bilo enostavno, vendar sta se vaša potrpežljivost in vztrajnost obrestovali. Izhod je bil samo en in sledili ste svojim instinktom.

Če vam ni uspelo najti rešitve, ne obupajte in poskusite znova. Pustite svoj um nekaj časa pri miru in se pozneje vrnite k drugemu poskusu.

Če nimate moči, rešitev je na spodnji sliki.

Lava.si

Ne oklevajte in ponovno vadite na drugih labirintih, da izboljšate svoje sposobnosti reševanja ugank.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.