Domov » Novice » Vizualni test: dokažite, da imate visok IQ, in v manj kot 40 sekundah poiščite 12 razlik!

Vizualni test: dokažite, da imate visok IQ, in v manj kot 40 sekundah poiščite 12 razlik!

Vsebina

Vizualni testi so odličen način za izboljšanje hitrosti in ostrine vida. Urijo koncentracijo in spomin ter so še posebej zabavni.

Danes vam bomo predlagali zelo zabavno igro: v manj kot 40 sekundah poiščite 12 razlik med dvema slikama sušija. Ta preizkus zahteva veliko pozornosti in koncentracije, da hitro najdete vse razlike.

©lava.si

Ni namenjen le otrokom, temveč vsem, ki se želijo zabavati in uporabiti svoje vizualne sposobnosti. Ste pripravljeni na izziv? Gremo!

Da bi našli 12 razlik med slikami, se morate osredotočiti in pozorno opazovati. Če vam ni uspelo najti vseh razlik, si jih oglejte spodaj.

Ali ste vedeli, da?

Suši izvira iz Japonske. Narejen je iz riža, običajno v kombinaciji s sestavinami, kot so surove ribe, morske alge in zelenjava. Suši v japonščini pomeni “hrana z rižem”.

Čeprav suši najpogosteje povezujemo s surovimi ribami, obstajajo tudi različice brez rib, ki vključujejo različne sestavine, kot so zelenjava, jajca in kuhani morski sadeži. Suši se lahko postreže topel ali hladen, jedo pa ga s posebnimi omakami, kot sta sojina omaka ali majoneza. Vir:

Izziv

Ljubitelji tega testa so se z izzivom spopadli odlično! V manj kot 40 sekundah so našli vseh 12 razlik med prikazanima slikama. Tisti, ki so bili počasnejši, si bodo na naslednji sliki lahko ogledali vse razlike. Ste pripravljeni na naslednji izziv?

©lava.si

Igro lahko delite v družabnih omrežjih, da povečate prepoznavnost svoje blagovne znamke in se še bolj izpostavite. Družabna omrežja so močna platforma, na kateri ljudje odkrivajo in delijo vsebino s svojimi prijatelji in družino. To pomeni, da lahko ljudje vašo igro delijo širše, kar vam lahko pomaga doseči širše občinstvo.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.