Domov » Novice » Vizualni test: Na sliki je veliko sedmic, v 15 sekundah jih natančno poiščite.

Vizualni test: Na sliki je veliko sedmic, v 15 sekundah jih natančno poiščite.

Dokažite, da ste temeljita oseba, in pravočasno rešite ta vizualni test!

Če ste zelo pozorni na podrobnosti, današnji vizualni test za vas ne bo skrivnost! V tem vizualnem izzivu boste preizkusili svoj čut za opazovanje in podrobnosti. Za natančnega lahko trdite, da ste natančni le, če uspešno opravite ta test. Bi si upali sprejeti izziv, ki vam ga postavljamo?

Vizualni test: “Koliko sedmic se skriva na tej sliki?

Sposobnost zaznavanja in prepoznavanja najmanjših podrobnosti je v vsakdanjem življenju prava prednost in te sposobnosti se je mogoče naučiti. Če želite ugotoviti, kako natančni ste, opravite ta vizualni test!

Na naslednji sliki je niz črk Z. Med vsemi temi črkami so številke 7. Ali jih lahko najdete v 15 sekundah? Ena od težav pri tem testu je podobnost med črko Z in številko 7! Koliko sedmic lahko najdete, ne da bi naredili napako?

Test IQ: odziv na vizualni test

15 sekund je poteklo. Ali vam je uspelo najti vseh 7 skritih številk na sliki? Na naslednji sliki preverite, ali imate pravilne odgovore. Razkrivamo rešitev!

Rešitev: V resnici je na tej sliki skupaj 10 številk 7!

In da, če ste jih našli manj kot deset, morate pogosteje izvajati vaje za opazovanje, da bi trenirali čutila in izboljšali svoje vizualne sposobnosti. Ne skrbite, z nami lahko rastete tako, da ne zamudite nobenega od naših vizualnih testov in miselnih izzivov. Če ste jih našli več kot 10, vaša ostrina vida ni najboljša, saj vas vaše oči zavajajo!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.