Domov » Novice » Vizualni test: Na tej sliki se skriva medved. Ali ga vidite? Na voljo imate le 30 minut!

Vizualni test: Na tej sliki se skriva medved. Ali ga vidite? Na voljo imate le 30 minut!

Kje je medved, če veste?

Medvedi so izjemno inteligentne živali. Imajo odličen spomin in si lahko zapomnijo določeno pot, kar jim omogoča, da poiščejo vire vode ali hrane, ki so jih že srečali. V tem vizualnem testu morate najti medveda, ki se je izgubil v pokrajini. Ali ga boste našli v 30 sekundah?

Poiščite medveda in izboljšajte svoj vid

Današnja igra je izziv za vse, ki so pozorni na podrobnosti. Ali menite, da lahko opravite ta test? Odgovor boste zlahka našli, samo poskusite. V tej igri je prizorišče zasnovano tako, da se medved popolnoma zlije z okoljem, zato ga je težko najti.

Ta igra se morda zdi preprosta, vendar zahteva veliko koncentracije in potrpežljivosti, da uspešno odkrijete medveda. Poleg tega, da spodbuja vaš vid, je ta igra tudi odlična vaja za razvijanje sposobnosti opazovanja in analize. Poleg tega je to odličen način za zabavno preživljanje časa, bodisi sam ali v skupini. Ste pripravljeni sprejeti izziv in v 30 sekundah poiskati medveda, skritega v ozadju?

© Lava.si

Kje je medved na tej fotografiji?

Da bi hitro našli medveda, vam bomo predstavili nekaj preprostih tehnik. Pomembno je, da si ogledate celotno sliko in se na začetku ne osredotočite le na en del. Medved ima lahko silhueto ali celo senco ali oblike, ki ga razkrivajo. Poiščite različne barve. Medved je lahko drugačne barve kot preostali del slike. V pomoč vam bo podatek, da je medved rjave barve. Osredotočite se na elemente iste barve. Morda žival pod določenim kotom ni vidna. Poskusite spremeniti perspektivo tako, da nagnete glavo ali se premaknete, da dobite drugačen pogled na sliko. To vam lahko pomaga pri iskanju skritega medveda in ga tako lažje opazite.

Prepričani smo, da boste s temi tehnikami žival našli v predvidenem času.

Rešitev

Rjavi medved ima kožuh, ki mu omogoča, da se popolnoma zlije s svojim naravnim okoljem, vključno z listjem. Če pa ste pozorni, lahko opazite določene oblike, ki lahko izdajo njegovo prisotnost. Medved na tej sliki je skrit ob kupu listja, njegova silhueta pa ne ostane neopažena. Če ga še vedno ne vidite, vam bomo odgovor podali na spodnji sliki.

© Lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.